Kenny Arroyo ve Elon Ricardo Neden oynatılmıyor?

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Arkadaşlar Beşiktaş camiası olarak bu sene bırakın şampiyonluğu 3'üncü olmayı bile açık ara uzaklaştırdık. Takımın maç seçtiği açık ve net bir şekilde ortada. Neden yöneticiler bu yeni aldıkları genç isimlere yer vermekten korkuyorlar? Sonuç olarak onlar olmadığı zamanda takım kaybetmiyor mu? En azından kaybedecekse onlarla kaybetsin ki seneye bu çocuklarında süper lig deneyimleri olsun. İç saha ve dış saha deneyimleri olsun. Çok şey beklediğimden demiyorum ama bu oyuncuları kazandırmakta birazda bizim elimizde değil mi?

Arkadaşlar Beşiktaş camiası olarak bu sene bırakın şampiyonluğu 3'üncü olmayı bile açık ara uzaklaştırdık. Takımın maç seçtiği açık ve net bir şekilde ortada. Neden yöneticiler bu yeni aldıkları genç isimlere yer vermekten korkuyorlar? Sonuç olarak onlar olmadığı zamanda takım kaybetmiyor mu? En azından kaybedecekse onlarla kaybetsin ki seneye bu çocuklarında süper lig deneyimleri olsun. İç saha ve dış saha deneyimleri olsun. Çok şey beklediğimden demiyorum ama bu oyuncuları kazandırmakta birazda bizim elimizde değil mi?
geldikleri yerlerle buranın coğrafyası çok farklı onları adapte etmeye çalışıyorlar ve üstelik geldikleri liglerde bizimki gibi temaslı bir oyun yok oyuncuların sakatlanmaması için fiziksel yükleme yapılıyor oyunculara ama hiç oynatılmaması yanlış bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Evet tam olarak bende bundan bahsediyorum. Şurada ligin bitmesine çok az bir süre kaldı. En azından ikinci yarı 30-35 dakika oynamaları gerekmez mi? Dediğin gibi farklı bir kıta'dan geliyorlar ve seneye ilk 11'de forma şansı bulmaları için bu son lig virajı onlar için harika bir olanak sunar. Sonuç olarak şampiyonluğa oynanılan bir sezon değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris
Geri