Neler Yeni

Kepek sorununa çözüm var mı ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Alpaslan Çevikel
Toplam 4 ilaç yazdı bunlar kepek için özel bir şampuan ve yanında birde solüsyon verdi diğer iki ilaç burun üstünde ve kenarında oluşan siyah nokta ve hafif deri soyulması için krem verdi

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,538
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Benimde var ben kuaförde çalışan adamım hala kepek sorununu çözemedim 🥲

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,538
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Kepek geçmiyorsa egzama olabilir. Cildiye'ye görünmeni tavsiye ederim.
Çok şapka takıorum belki o yüzdendir bide hastaneye gidicek vaktimde yok 2 dk işyerinde olmıyim patronum kapının yolunu gösterir biraz eski kafalı o yüzden izinde vermes kaldım öle

OnurCiftci26

80+ Bronze
Çok şapka takıorum belki o yüzdendir bide hastaneye gidicek vaktimde yok 2 dk işyerinde olmıyim patronum kapının yolunu gösterir biraz eski kafalı o yüzden izinde vermes kaldım öle
Kepek sorunun nasıl mesela? Kaşınıyor mu, kaşıdıkça deri kızarıp pul pul dökülmeler oluyor mu?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Arkadaşlar aylardır kepek sorunu ile uğraşıyorum bir çok şampuan değiştirdim, sabun da kullandım saçlar nemsiz olduğu için mi diye oluşuyor diye gittim hindistan cevizi yağı sürdüm yok arkadaş çözümü yok var mı bir öneriniz ?

Ayrıca saçım hafif ıslakken daha iyi duruyor bu saçı ıslak görünümlü nasıl bırakırım ?
Konuyu takipteyim, bilenler yardımcı olsun.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,538
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Kepek sorunun nasıl mesela? Kaşınıyor mu, kaşıdıkça deri kızarıp pul pul dökülmeler oluyor mu?
Kaşınıor ama kızarmıor böle saçımı hızlıca elimle kaşıyınca dökülüyor güneş görmüyor diye mi acaba

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,538
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Uygunsuz davranış
Ömür boyu seninle birlikte olacak o sorun. İlaçlar geçici çözüm sağlıyor. Stres vs gibi etkenler de artmasına neden oluyor.
G.o bana o zmn ne dim yani pekte büyük bi problem olsa kanser olsam belki telaşlanırdım huff....
Tüh ya ölücem zannetim fck

syroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alper Tan
Eskiden kepek sorunu yaşayan birisi olarak yazıyorum. Tamamen kendi bulduğum yöntemi söyleyeceğim.
Öncelikle kendi cümlelerinizin içinde problemi bulmuşsunuz aslında "Bir çok şampuan değiştirdim." demişsiniz. Bende de aynı şekilde oluyordu. Çok şampuan değiştiriyordum, bir ay X marka kullanıyorken diğer ay Y marka bir şampuan kullanıyordum. Sabit bir şampuanda kaldıktan sonra (uzun süreler kullanmaya başladım ve düzenli yıkadım) kepek sorunu kendiliğinden kalktı. Üstelik saçım eskiye göre daha canlı oldu.

Elbette bu durum sizde değişiklik gösterebilir. Fakat birçok arkadaşıma bunu önerdim ve geçtiğini söylemişlerdi. Yani denemenizde fayda var. Eğer ki geçmiyorsa doktora gitmeniz en kolay çözüm olacaktır.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Elinizden geldiğince sacı havalandırın. sacınıza dısarısı hariç gerekmedikce birsey takmayın hava alan saçta kepek azalıyor -hiç olmazsa bende öyle.-
kısa saç kepeğin daha kolay dökülmesini sağlıyor kaşıntıda azalıyor onun dışında sık sık banyoya girip sabit bir şampuan kullandığınızdada azalıyor özellikle deriye masaj yaparak banyo yaparsanız 4-5 gün kepek olmuyor yada çok az oluyor zaten 3-4 günde bir duşa girdiğimizi varsaysak yeterli bir süre duşu geçiktirincede bu kepek çok çıkıyor bolca su içmeye çalış baharatlı yiyeceklerden uzak dur bende cips vs yediğim günün ertesi kafam aşırı kaşınmaya başlıyor

Top Bottom