Neler Yeni

Kepek sorununa çözüm var mı ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Hocam durum nasıl geçti mi bende de kepek başladı h&s şampuan kullanıyorum hala ama kepek geçmiyor
Ben o şampuanı iki aydır kullanıyorum çok fazla etkisi olduğunu sanmıyorum ayriyeten cildiye doktoruna iki defa gittim ilk gittiğimde bir kaç ilaç ve solüsyon yazdı o ilaçları falan kullandım yine geçirmedi tekrar gittim farklı ilaç markası yazdı ve dozu yükseltti tekrar solüsyon yazıp yolladı şuan ilaçlar bitmek üzere saçımda kepek yok belki saçımı aşırı derecede kısa kestirmiş olduğum için olabilir bu ilaçlardan hariç kafamı ılık suda yıkıyorum yastık kılıfını değiştirdim

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ben o şampuanı iki aydır kullanıyorum çok fazla etkisi olduğunu sanmıyorum ayriyeten cildiye doktoruna iki defa gittim ilk gittiğimde bir kaç ilaç ve solüsyon yazdı o ilaçları falan kullandım yine geçirmedi tekrar gittim farklı ilaç markası yazdı ve dozu yükseltti tekrar solüsyon yazıp yolladı şuan ilaçlar bitmek üzere saçımda kepek yok belki saçımı aşırı derecede kısa kestirmiş olduğum için olabilir bu ilaçlardan hariç kafamı ılık suda yıkıyorum yastık kılıfını değiştirdim
Bende bu şampuandan önce kepek vardı bu şampuanı kullandım ve kurtuldum ama tekrar çıkmaya başladı babam da aynı şampuanı kullanıyor onda yok

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Top Bottom