Kepekli saça şampuan arıyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Arkadaşlar clearin naneli mentollü gibi olan şampuanı kullanıyorum falat kafamdaki kepek çoğalmaya başladı önceden hiç yoktu yeni başladı. Saçım çok uzun değil. Hangisini önerirsiniz kepek gidermek için. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hedanshalder mentollü 😄

Şuanda da clearin mentollüsünü kullanıyom ama seninki işe yararmı ki yoksa kepeğe özel yazan şampuanlardan mı alsam
Post automatically merged:

O şampuan nasıl
benim kullandığımda kepeğe karşı da yazıyor

Haldır Şaldır

Bende Clear kullanıyorum kömür özlü olandan sorun yaşamıyorum. Suyun sıcaklığı da şampuan kadar önemli. Sıcak su ile yıkama ve durulama yapmamak lazım.

Haldır Şaldır'ın SUPREME NEM Argan Yağlı şampuanını kullanıyorum. Saçlarımda kepek yok. 2 günde bir duş alıyorum.

Bende Clear kullanıyorum kömür özlü olandan sorun yaşamıyorum. Suyun sıcaklığı da şampuan kadar önemli. Sıcak su ile yıkama ve durulama yapmamak lazım.
Ben sıcak suda yıkanıyorum sürekli durulamayı falan çok yapıyorum 2güne bi duş alıyorum ama yıkadıktan snra kepek olmuyor sabah kalkıyorum bakıyorum kepek olmuş

Çok saç yıkamak da kepek çoğaltır diye biliyorum saç dipleri kuruduğu için kepekler çoğalır :)

Geri