Neler Yeni

Kesi̇nli̇kle Samsung Galaxy A53 Almayın!!!!

şahin doğan

80+ Platinum
Bu aralar forumda 7000 TL civarı bütçesi olup A53 e yönelenler görüyorum YENİ bir cihaz olduğu için çoğu kişi detaylı araştırma yapmadan yüzeysel olarak bakıp geçiyor, özellikle performans olarak REZALET olan bu telefonun İphone XR ile Uygulama başlatma testine rastladım ve cihazın İphone XR dan yavaş olmasını geçiyorum, uygulamalar açılırken ve kapanırken o kadar çok takılma yaşıyor ki sizi cihazdan soğutabilir. 7000 TL civarı bütçesi olup uzun süredir ios kullananlar dışındaki HERKESE ama HERKESE snapdragon S20 fe öneriyorum.
( A53 VS XR KARŞILAŞTIRMA VİDEOSU )

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nedense her yeni cikan telefonu cok iyi sanan bir kitle var. turkiyedeki insanlar cidden arastirma yapmaktan aciz.
forumda 2-3 konu gördüm a53 ü almayı düşünenler ile ilgili sonrasında bu video ya rastlayınca konu açıp bilgilendirmek istedim.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ben de telefon almayı düşünüyorum 7k civarında uzun zamandır araştırıyordum dediğine kesinlikle katılıyorum. Şu anda 7k civarında ios dışında alınabilecek en iyi ürün s20 fe

YiğitAysul

80+ Silver
Samsung son zamanlarda A serisinde saçma telefonlar çıkarıyor örneğin A73 berbat bir telefon fiyatına göre

Top Bottom