- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten beni bitiren anakartın şekli şemali oldu, videosunu izledim aşırı yakışıklı duruyor, he o parayı verirmiyim tabii ki hayır, he o kadar para varmı? oda yokSistemdeki her şey en iyi evette anakartı neden 80k
Zaten beni bitiren anakartın şekli şemali oldu, videosunu izledim aşırı yakışıklı duruyor, he o parayı verirmiyim tabii ki hayır, he o kadar para varmı? oda yokSistemdeki her şey en iyi evette anakartı neden 80k
Profilime girip baktınmı?Araba mı yoksa bu mu?![]()
72.299 TL yazıyor içine girince anlamadım vallahiSistemdeki her şey en iyi evette anakartı neden 80k
Bende bunun b850 olanı var. Gayet güzel duruyor. Rog logosu RGB falan.Zaten beni bitiren anakartın şekli şemali oldu, videosunu izledim aşırı yakışıklı duruyor, he o parayı verirmiyim tabii ki hayır, he o kadar para varmı? oda yok![]()
Kesinlikle öyle. Heves edip adım adım yükselterek 4070 laptop aldım geçen sene. Sonra dedim eee bu ne işe yarayacak şimdiGüzel olmasına güzel ama aldıktan sonra oyun oynamaya heves kalır mı.
Çoğu zaman güçlü pc olunca oyunlardan soğuyor adam.
Kasa ile garip bakışmalar başlıyor.Sonra diyon hazır cebimde para duruyordu, bana gerekli miydi bu?