Neler Yeni

Keşke eski keyfi olsa dediğiniz bir oyun varmı?

Ben 2020 2021 deki pandemi döneminde olan warzone u verdansk mapini çok özlüyorum şu sıralar BO6 oynuyorum ama o zamanki keyfin yarısını alamıyorum sizinde varmı böyle dediğiniz bir oyun?

1905

80+ Silver
2015-2016 yıllarında lolde abilerin bize oyunla ilgili verdiği ipuçlarını, toksik kitlenin olmadığı herkesin birbirini teselli ettiği yılları çok özledim.

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
...
o zamanlar(2020-2022) berbat bir laptopta team fortress 2'yi 45fps ile zar zor oynardim surekli donuyordu bazen cokuyordu cok iyi hatirliyorum su an ise her oyunu acacak bir bilgisayara sahibim ama eski tat yok iste... o yillar sanal dunyada her seyi yeni yeni deneyimledigim icin o an ki yasadiklarimi bir daha yasayamayacagimi biliyorum ve bu biraz dusununce bayagi uzucu ;C

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
minecraft kötü harcandı ya. şuan hala ayakta duruyor (asla zirve zamanının gölgesinde bile duramaz) ancak güncellemeler ile minecraft bir hayatta kalma oyunundan çok bir fantezi dünyası oyununa döndü. ayrıca minecraft installer'e steam atölyede olduğu gibi mod, skin, shader ve texture ücretli ya da beleş paylaşabileceğimiz bir market te eklememeleri cabası. bedrocka bir market eklediler onda da en saçma skin 60 lira ve sadece skinler ile mapler var. 9 yaşında kendi kredi kardı plan bir ABD'li değilsen kullanmazsın zaten. fikirleriniz farklılık gösterir mi bilmem ama benimkiler böyle. daha başka oyunlar yazardım da şimdilik aklıma bunlar geldi

Super Mario Bros

• Konu Sahibi Konu Sahibi
minecraft kötü harcandı ya. şuan hala ayakta duruyor (asla zirve zamanının gölgesinde bile duramaz) ancak güncellemeler ile minecraft bir hayatta kalma oyunundan çok bir fantezi dünyası oyununa döndü. ayrıca minecraft installer'e steam atölyede olduğu gibi mod, skin, shader ve texture ücretli ya da beleş paylaşabileceğimiz bir market te eklememeleri cabası. bedrocka bir market eklediler onda da en saçma skin 60 lira ve sadece skinler ile mapler var. 9 yaşında kendi kredi kardı plan bir ABD'li değilsen kullanmazsın zaten. fikirleriniz farklılık gösterir mi bilmem ama benimkiler böyle. daha başka oyunlar yazardım da şimdilik aklıma bunlar geldi
o kitle büyüdü hayatta kalma yolundan gidenlerde zaten rust a yönelmiştir bide millet sıkıldı survival dan yaratıcı mod bence daha eğlenceli bide bedwars eggwars vs de yeni nesil eski nesil arkadaşlarıyla beraber olsun oynuyorlar

Top Bottom