Neler Yeni

Keşke Öğrenmeseydim Dediğiniz Bilgiler

Prmy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
4
Öğrendikten sonra keşke öğrenmeseydim dediğiniz, aklınızdan silmek istediğiniz şeyler neler?

Öncelikle eskisi gibi rahat yaşamak istiyorsanız bu konuyu okumanızı önermiyorum.
1689409666352.png

Bir süre önce izlediğim bu konuyu açma fikrini aklıma getiren bu video var benim. Yukarı aşağı pistonla yükseltme ayarı olan ofis, oyuncu koltuklarının içlerindeki gaz basınçlarından patlama ihtimallerini ve gerçekleşen vakaları konu alıyor. Tabi olasılık olarak çok düşük ancak yine de bu pistonların hasar almamasına tehlike çıkartabilecek bir hale gelmemesine dikkat etmek gerekiyor.

1689410294096.png

1689410236381.png

1689409691176.png

Son düzenleme:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Öğrendikten sonra keşke öğrenmeseydim dediğiniz şeyler neler?

Öncelikle eskisi gibi rahat yaşamak istiyorsanız bu konuyu okumanızı önermiyorum.
Alıntıyı görüntüle

Bir süre önce izlediğim bu konuyu açma fikrini aklıma getiren bu video var benim. Yukarı aşağı pistonla yükseltme ayarı olan ofis, oyuncu koltuklarının içlerindeki gaz basınçlarından patlama ihtimallerini ve gerçekleşen vakaları konu alıyor. Tabi olasılık olarak çok düşük ancak yine de bu pistonların hasar almamasına tehlike çıkartabilecek bir hale gelmemesine dikkat etmek gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekonomi

Prmy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öğrenmeseydim dediğim bilgi olmadı, bence her bilgi değerlidir, öğrenilmeyi hak eder.
Güzel bir bakış açısı. Hayatımızın birçok alanında zaten farkında olsak da olmasak da birçok risk altındayız. Telefon bataryalarından, Bluetooth kulaklıklara (evet, bu kanalda kulaklıkların patlaması hakkında da bir video var), hatta arabalara kadar kullandığımız birçok şey yakıt veya çeşit enerji depolanmasıyla çalışıyor. Kontrolsüz olduğunda da büyük tehlikelere neden olabilecek şeyler tabi bütün bunlar. Yine de böyle videolarda vakaları ve ortaya çıkabilecek zararın derecesini görmek ürkütücü oluyor.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Öğrendikten sonra keşke öğrenmeseydim dediğiniz şeyler neler?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Her bilgi gerçekten değerlidir ama insan bir süre sonra gerçekten öğrendiği bilgilerden zamanla korkar hale gelebiliyor

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Onun gözleri...
Şaka şaka
Karadeniz,içinde bulundurduğu gazlardan dolayı bir süre sonra patlayacak.

SnareEcho

80+ Silver
Öğrendikten sonra keşke öğrenmeseydim dediğiniz, aklınızdan silmek istediğiniz şeyler neler?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İster istemez karşıma çıkan reklamlardan gördüğüm öğrendiğim uygunsuz şeyler. Sapıklık yapan ünlüler. Kısacası uygunsuz şeyler. ( ben bu şeyleri hiç ve hiç sevmem eskiden korsan dizi izliyordum o reklamdan geliyordu) ( korsan dizi izlemenin zararları part 1 :kappa:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her bilgi gerçekten değerlidir ama insan bir süre sonra gerçekten öğrendiği bilgilerden zamanla korkar hale gelebiliyor
Uygunsuz bilgiler bile mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Top Bottom