keşke anlamadığımız derslerden sorumlu olmasak da okuyacağımız bölüm için yeteneklerimize göre eğitim alsakMerhaba arkadaşlar hayatınızda bazen keşke şu olsaydı da kolayca bu işi yapsaydım dediğiniz anlar olabiliyor.
Aklınızda bu tip şeyler var mı? ( Çok ütopik olmadığı sürece hayal de olabilir) - projeye dönüşebilri(devlet işlerini değil)
Örneğin: Duş alırken suyun sıcaklığını tam ayarlayamıyorum. Bunun için bir şey yapılabilirid.
Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
Pahalı olmayan arkadaşlıklarMerhaba arkadaşlar hayatınızda bazen keşke şu olsaydı da kolayca bu işi yapsaydım dediğiniz anlar olabiliyor.
Aklınızda bu tip şeyler var mı? ( Çok ütopik olmadığı sürece hayal de olabilir) - projeye dönüşebilri(devlet işlerini değil)
Örneğin: Duş alırken suyun sıcaklığını tam ayarlayamıyorum. Bunun için bir şey yapılabilirid.
Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
aklımda nasıl işleyeceğini kurdumProje niteliğinde bir şeyler var mı hocam![]()
Varda, hepsini ben yapıyorumYa hocam bu konuyu açarken geleceği sezemedjm of.
Proje niteliğinde var mı somut bir şeyler;P
Biraz hayale de kaçabilir somut bir şeyler varsa elinde paylaşabileceğin söyler misin. YURUYEN UCAK vs. Olmasın ama. Imam eriği deVarda, hepsini ben yapıyorum
Proje konusunda pek cömert değilim![]()
Earthquake Detection According to Network İnfrastructure Status (EDANİS)Biraz hayale de kaçabilir somut bir şeyler varsa elinde paylaşabileceğin söyler misin. YURUYEN UCAK vs. Olmasın ama. Imam eriği de