KesOnu Dan Nasıl bir şey Alırım ?

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
Biliyorum kesonu hakkında çok konu açıldı ama nasıl işliyor tam anlamadım
%99 indirim diyor yanıda zor kolay falan yazıyor ben bu kampanyadan nasıl yararlanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni kullanıcılara ücretsiz diyor o nasıl oluyor

Yeni kullanıcılara ücretsiz olanlardan birini seç yalnız yeni hesap açmalısın

Fandan tut akıllı süpürgeyle kadar her şey var
Biliyorum kesonu hakkında çok konu açıldı ama nasıl işliyor tam anlamadım
%99 indirim diyor yanıda zor kolay falan yazıyor ben bu kampanyadan nasıl yararlanacağım

yeni kullanıcılara ücretsiz diyor o nasıl oluyor

almak istediğin ürünün yanındaki 'a düşürün 0.78 yazan yere tıklayacaksın ve bir ekran açılacak indiirm için arkadaşlarınızı çağırın yazan yere tıkladıktan sonra arkadaşlarınıza atacaksınız arkadaşlarınız link e tıklayıp size yardım ettikçe ürünün indirimi artacak belirli bir sayıda arkadaş davet ettiğinizde fiyat 78 kuruş a düşücek altında yazan zor- kolay ise indirim için kaç arkadaş davet etmeniz gerekeceğini ifade ediyor

Yeni kullanıcılara ücretsiz olanlardan birini seç yalnız yeni hesap açmalısın
zaten hesabı yeni açtım

almak istediğin ürünün yanındaki 'a düşürün 0.78 yazan yere tıklayacaksın ve bir ekran açılacak indiirm için arkadaşlarınızı çağırın yazan yere tıkladıktan sonra arkadaşlarınıza atacaksınız arkadaşlarınız link e tıklayıp size yardım ettikçe ürünün indirimi artacak belirli bir sayıda arkadaş davet ettiğinizde fiyat 78 kuruş a düşücek altında yazan zor- kolay ise indirim için kaç arkadaş davet etmeniz gerekeceğini ifade ediyor
zor için kaç kişiyidavet etmeliyim davet ettiklerim para ödüyor mu

mesela klavye alıcam gümrük vergisi ve normal vergi mi ödüyorum
Evet normal olarak 4 lira tutarında bir vergi ödeniyor gümrük vergisi de ortalama olarak 15 Lira tutar toplam 20 ( yuvarlama ile ) tutuyor.

mesela 250 liralık bir ürün için kaç lişi olur 50 liralık için kaç kişi olur ortalama
50 Lira ürün için birini davet etmenize gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,517
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri