Neler Yeni

❌İndirim Bitti! KEYFİZAD ADIYAMAN KAHVESİ 200G 22,00TL

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biz 100 gr Türk kahvesini 18'e falan alıyormuşuz denemek için bir tane aldım bakalım

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
kendi sitesinde 28.50 tl fiyatı var sitedeki diğer yazılanlar şöyle

Kadim toprakların lezzeti sloganıyla damaklarınızda unutulmaz anlara kapı aralayan kahvemizle tanışmaya ne dersiniz? Doğallık ve lezzeti bir araya getirirken farklı kültürlerin kahve anlayışını da önünüze sunuyoruz. İçeriğinde gerçek çikolata kullanıyor olmamız sayesinde ortaya çıkardığımız kusursuzluğu birbirinden değerli aromalarla zirveye taşıyoruz. Sağlıklı ve lezzetli unsurları doğrudan kahvemize katarak Keyfi Zâd ayrıcalıklarıyla tanışmanıza olanak sağlıyoruz. Siz de kahve konusunda sıra dışı lezzetler peşindeyseniz Adıyaman Kahvesi tam size göre! Peki bu harika kahvemizin içeriğinde neler var?

İşte 8 Karışımlı Adıyaman Kahvesi içeriği!

• Özel Harman Arabica Kahve Çekirdeği
  • Kahve Kreması
  • Gerçek Çikolata
  • Doğal Damla Sakızı
  • Doğal Salep
  • Doğal Menengiç
  • Doğal Keçiboynuzu
  • Doğal Kakule

bende aldım denemek adına umarım güzel çıkar :D

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kendi sitesinde 28.50 TL fiyatı var sitedeki diğer yazılanlar şöyle

Kadim toprakların lezzeti sloganıyla damaklarınızda unutulmaz anlara kapı aralayan kahvemizle tanışmaya ne dersiniz? Doğallık ve lezzeti bir araya getirirken farklı kültürlerin kahve anlayışını da önünüze sunuyoruz. İçeriğinde gerçek çikolata kullanıyor olmamız sayesinde ortaya çıkardığımız kusursuzluğu birbirinden değerli aromalarla zirveye taşıyoruz. Sağlıklı ve lezzetli unsurları doğrudan kahvemize katarak Keyfi Zâd ayrıcalıklarıyla tanışmanıza olanak sağlıyoruz. Siz de kahve konusunda sıra dışı lezzetler peşindeyseniz Adıyaman Kahvesi tam size göre! Peki bu harika kahvemizin içeriğinde neler var?

İşte 8 Karışımlı Adıyaman Kahvesi içeriği!

• Özel Harman Arabica Kahve Çekirdeği
  • Kahve Kreması
  • Gerçek Çikolata
  • Doğal Damla Sakızı
  • Doğal Salep
  • Doğal Menengiç
  • Doğal Keçiboynuzu
  • Doğal Kakule

bende aldım denemek adına umarım güzel çıkar :D
Bi ben yokmuşum bu neymiş ya

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Biz 100 gr Türk kahvesini 18'e falan alıyormuşuz denemek için bir tane aldım bakalım
Kahve Dünyasının 4'lü paketleri HepsiBurada'da 70 TL fiyata satılıyor. Örneğin 12 tane alsan 210 TL gibi bir fiyat yapıyor. Bizce veya GNC üzerinden 25 TL kod kullanırsın. Ekstra olarak 25 yaş altıysan Efsane gençlik kampanyasından 18.5 TL geri ödeme alırsın. Birde Premium olsan 5.55 TL'de oradan geri ödeme alırsın. Birde Paycell ile yapsan bu alışverişi 50 TL geri ödemede oradan alırsın. Paketini 10 TL fiyata mal etmiş olursun. Eğer evde çok tüketiyorsanız bu tür kampanyalarla bilinen markaları ucuza alabilirsiniz.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kahve Dünyasının 4'lü paketleri HepsiBurada'da 70 TL fiyata satılıyor. Örneğin 12 tane alsan 210 TL gibi bir fiyat yapıyor. Bizce veya GNC üzerinden 25 TL kod kullanırsın. Ekstra olarak 25 yaş altıysan Efsane gençlik kampanyasından 18.5 TL geri ödeme alırsın. Birde Premium olsan 5.55 TL'de oradan geri ödeme alırsın. Birde Paycell ile yapsan bu alışverişi 50 TL geri ödemede oradan alırsın. Paketini 10 TL fiyata mal etmiş olursun. Eğer evde çok tüketiyorsanız bu tür kampanyalarla bilinen markaları ucuza alabilirsiniz.
Bu yöntemin RTX 4090 için olanıda gelir mi hocam :D

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,969
Üyeler
168,066