Keyif arabası önerisi

evet alternatif bu garanti bi araba zaten ama ömürlük olur mu bilemicem belli bi kmden sonra arıza yaparmı yedek parça vsvs
Hiç binmedim sürmedim o araba hakkında bilgim de yok. Ama araba muhtemelen garantili olur keyif arabası olduğu için de 5 6 sene de 200 bini geçmez muhtemelen . Bence bir sıkıntı çıkarmaz. Normal bakımları zaten yapılmalı . 100 binde triger baskı.

Bmw 320 2013 model.

Bmw 320 2013 model.
O paraya alınabilecek bir araba değil. Alınır bütçe yeter. Ama arkadaş daha çok sportif bir araba bakıyor . Önerdiğiniz f30 kasa dört kapılı bir aile arabası tarzında. Ve temizini bulmak zor. Genel olarak türk gençlerinin yanlama makinesidir. Sokağa çıktığınızda kolayca görebilirsiniz geneli nbt ekranı dahi olmayan ama m sporta dönüştürülmüştür.
Ve birde üstünde her köşe de yanlayan bir şöförü var.
Mantıken f30 güzel arabadır ama eksileri bolca. 300.000 tl veriyorsunuz elektronik el freni yok . Genel olarak ağır bir araba çoğunda direksiyon serttir . He birde genelde çok masraflı olurlar. Bu genelde şöför kaynaklıdır.

O paraya alınabilecek bir araba değil. Alınır bütçe yeter. Ama arkadaş daha çok sportif bir araba bakıyor . Önerdiğiniz f30 kasa dört kapılı bir aile arabası tarzında. Ve temizini bulmak zor. Genel olarak türk gençlerinin yanlama makinesidir. Sokağa çıktığınızda kolayca görebilirsiniz geneli nbt ekranı dahi olmayan ama m sporta dönüştürülmüştür.
Ve birde üstünde her köşe de yanlayan bir şöförü var.
Mantıken f30 güzel arabadır ama eksileri bolca. 300.000 TL veriyorsunuz elektronik el freni yok . Genel olarak ağır bir araba çoğunda direksiyon serttir . He birde genelde çok masraflı olurlar. Bu genelde şöför kaynaklıdır.
çok doğru bir yazı aklımdakileri anlatmışsın dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,583
Üyeler
184,480
Son üye
efe ben
Geri