Neler Yeni

KFConsole Yeni Bir Devrim Hakkında Ne düşünüyorsunuz?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Evet fiyatı da ülkemizde 2 RTX 3090 a felan denk gelir herhalde.

ice3h

80+ Bronze
PS5 ve Series X rakibi olduklarını kim söyledi? Böyle bir konsol üretilirse çok ayrı bir seviye olur.
Hocam güncel rtx destekli oyunları oynatması lazım değilmi? Yoksa 6 yıllık makina olan ps4'e mi rakip getirecekler. Biraz mantıklı düşünseniz.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam güncel rtx destekli oyunları oynatması lazım değilmi? Yoksa 6 yıllık makina olan ps4'e mi rakip getirecekler. Biraz mantıklı düşünseniz.
Bana mantıklı düşünseniz diyen sen misin şu anda? Bu konsol çok ayrı bir seviye diyorum, "PS4'e rakip getirecekler?" diyorsun. Hangi konsol bütün oyunları 240 FPS oynatmayı hedefliyor? Bunu hiçbir cihaz yapamıyor şu anda, ki yakın zamanda mümkün olduğunu da düşünmüyorum. Böyle bir cihaz cidden çıkarsa ya astronomik bir fiyatla satılacak ya da vaadettiklerini sunamayacak.

T O B İ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
Babasının jettasını kaçıran çocukla beraber
İsim
Mert
KFConsole Yeni Bir Devrim Hakkında Ne düşünüyorsunuz?
Konsolun diğer özelliklerine bakınca daha da şaşırabilirsiniz. Konsol sitesinde yazan bilgilere göre 4K 240 FPS oyun performansı sunmayı hedefliyor, üstelik ışın izleme teknolojisini de destekliyor. Konsolun kalbinde ise Intel Nuc 9 bulunuyor. Aynı zamanda değiştirebilir ekran kartı desteği sunuyor. Cihazın içinde iki adet Seagate® BarraCuda® 1TB SSD bulunuyor. Son olarak ise konsolun VR desteği de var. Konsolun içinde bulunan tavuk ısıtma bölümü olduğunu görebiliyoruz. Ekstra olarak ise cihaz tamamen Cooler Master tarafından dizayn edilmiş ve yaratılmış.
KFC'den oyun oynayabildiğiniz ve tavuk ısıtabildiğiniz oyun konsolu:  KFConsole'den oyun oynayabildiğiniz ve tavuk ısıtabildiğiniz oyun konsolu:  KFConsole

ice3h

80+ Bronze
Bana mantıklı düşünseniz diyen sen misin şu anda? Bu konsol çok ayrı bir seviye diyorum, "PS4'e rakip getirecekler?" diyorsun. Hangi konsol bütün oyunları 240 FPS oynatmayı hedefliyor? Bunu hiçbir cihaz yapamıyor şu anda, ki yakın zamanda mümkün olduğunu da düşünmüyorum. Böyle bir cihaz cidden çıkarsa ya astronomik bir fiyatla satılacak ya da vaadettiklerini sunamayacak.
Hocam ben yanlış anlamışım. Xbox ve ps5'den daha alt seviyede diye okumuşum kusura bakmayın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,596
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom