Kıbrıs'tan alkol getirmek

alikyaa

80+
Reaksiyon skoru
0
Gelecek ay kıbrısa gitmeyi düşünüyorum. Biliyorsunuz Kıbrıs alkol fiyatlarıyla meşhur. Bavuluma alkol getirsem beni havalimanında sorgulayıp el koyacak birisi olur mu? Not: 17 yaşındayım ve büyük gösteriyorum

Gelecek ay kıbrısa gitmeyi düşünüyorum. Biliyorsunuz Kıbrıs alkol fiyatlarıyla meşhur. Bavuluma alkol getirsem beni havalimanında sorgulayıp el koyacak birisi olur mu? Not: 17 yaşındayım ve büyük gösteriyorum
Yasal olarak hem 18 yaşın altında alkol almak yasak (bunu halledersin ) hem de havalimanında alkol taşıman yasak pasaport kontrolünde veya bavul bakımında anlasılırsa cezai işlem uygulanır (alkole el konulabilir ,siciline işleyebilir)

havalimanından gecerkne el koyarlar diye tahmin ediyorum cezada yazabilirler

Hocam ben yumuşatarak anlattım sakın öyle bir şey yapma yakalanmamak gibi bir ihtimalin yok . Yapacaksan da yanında başka biri varsa sana nasıl yapacağını dm den anlatırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,304
Üyeler
174,852
Son üye
arda_krmgul
Geri