Neler Yeni

kıbrıstan bilgisayar toplamaya çalışıyorum türkiyeden getirme işi yalan oldu

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
agalar normalde türkiyeden getirmeye çalışıyordum ama gümrüğü geçemedim bir türlü ne düşünürsem düşüneyim hep gümrüğe takılıyodu o yüzden burdan toplamaya karar verdim
ekran kartı olarak rtx 3050 dual buldum siz söylemeden söyleyim 6600 ü tercih ediyodum ama burda 16k o yüzden alamam yanına hangi işlemci gider bu ekran kartı için

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Atyxah

80+ Silver
10400f r5 3600 r5 5500 12100f

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
agalar normalde türkiyeden getirmeye çalışıyordum ama gümrüğü geçemedim bir türlü ne düşünürsem düşüneyim hep gümrüğe takılıyodu o yüzden burdan toplamaya karar verdim
ekran kartı olarak rtx 3050 dual buldum siz söylemeden söyleyim 6600 ü tercih ediyodum ama burda 16k o yüzden alamam yanına hangi işlemci gider bu ekran kartı için
o nasıl bi para knk sadece rx6600 mü 16k

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
yes kıbrısta niyeyse daha pahalı kıbrısta normalde pc de pahalı en az %50 ama rx e bende şaşırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam bir bakayım
fazla pahalıymış dostum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
12100F H610 iyi olur bir ihtimal yeni çıkacak olan 13.nesili destekleme ihtimali de var ryzen 5 5500'den iyi

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
yes kıbrısta niyeyse daha pahalı kıbrısta normalde pc de pahalı en az %50 ama rx e bende şaşırdım

tamam bir bakayım
Hocam peki Türkiye'ye gelip sistemi toplasanız sonra götürseniz olabilir mi? Durumunuz varsa gümrük sıkıntısı çekmeden yapabilirsiniz.

gümrük masaüstü bilgisayarı kişisel eşyam diye yutturamıyosun alıyorlar senden
İçerisine bir şeyler kurarsan şahsi eşyan oluyor dert olmaz ondan sonra.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Hocam peki Türkiye'ye gelip sistemi toplasanız sonra götürseniz olabilir mi? Durumunuz varsa gümrük sıkıntısı çekmeden yapabilirsiniz.

İçerisine bir şeyler kurarsan şahsi eşyan oluyor dert olmaz ondan sonra.
usta şöyle diyim burdaki pcler üzerinden gümrüğü ölçüyorlar yani sen buraya orda 14k bir şey alarak gelirsen de gümrüğe takılırsa burdaki fiyata göre gümrük değerini belirliyorlar yani nerdeyse bir bilgisayar parası daha veriyorsun

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
aynen öyle. normalden 3-4 bin lira fazla para vermektense günü birlik istanbula gidip kasayı alıp dönmek çok daha mantıklı
Niye İstanbul'a gitsin kobristan Kıbrıs'a en yakın Türkiye'deki ile gitse yeterli bence

Top Bottom