Neler Yeni

kıbrıstayım bilgisayar alıcam ama burdaki fiyatlar uçtuğu için alamıyorum

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
arkadaşlar kıbrıstayım ve burdaki bilgisayar fiyatları gerçekten uçmuş durumda burdan biri amazon yada n11 den alabilirsin dedi ama gümrük srounları var ve ne kadar ararsam arayım gümrük hakkında kesin bir bilgi bulamıyorum benim bildiğim eşya değeri taşıma bedeli sigorta ama şimdi kıbrıstaki fiyata göre mi eşya bedeli alcaklar yoksa ürünün geldiği yerdeki fiyatına göre mi kıbrıs ise yandık bir pc fiyatı gümrüğe gidicek çünkü bilen biri varsa yardım edebilir mi?

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
arkadaşlar kıbrıstayım ve burdaki bilgisayar fiyatları gerçekten uçmuş durumda burdan biri amazon yada n11 den alabilirsin dedi ama gümrük srounları var ve ne kadar ararsam arayım gümrük hakkında kesin bir bilgi bulamıyorum benim bildiğim eşya değeri taşıma bedeli sigorta ama şimdi kıbrıstaki fiyata göre mi eşya bedeli alcaklar yoksa ürünün geldiği yerdeki fiyatına göre mi kıbrıs ise yandık bir pc fiyatı gümrüğe gidicek çünkü bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Kıbrıs’ta PC almak istiyorsan monster mağazasından al Lefkoşa’da var diğer türlü farklı uygulamalar var Kıbrıs’a kargo getirmek için trendyoldan vs

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kıbrıs’ta PC almak istiyorsan monster mağazasından al Lefkoşa’da var diğer türlü farklı uygulamalar var Kıbrıs’a kargo getirmek için trendyoldan vs
monster'ın masaütsü seçenekleri var mı?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Akanzaii06

80+ Bronze
Türkiye'ye gelip sistem toplayıp geri gemiyle götürebiliyor musunuz. Eğer öyle bisey varsa kampanyalı bı PC bekleyip alıp Kıbrıs'a götürün. Şu mantıkla düşünüyorum Türkiye'ye geldiniz tatile laptop aldınız 5 gün sonra Kıbrıs a döndünüz laptopu sokabiliyorsaniz kasayı da sokarsiniz Kıbrıs'a

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye'ye gelip sistem toplayıp geri gemiyle götürebiliyor musunuz. Eğer öyle bisey varsa kampanyalı bı PC bekleyip alıp Kıbrıs'a götürün. Şu mantıkla düşünüyorum Türkiye'ye geldiniz tatile laptop aldınız 5 gün sonra Kıbrıs a döndünüz laptopu sokabiliyorsaniz kasayı da sokarsiniz Kıbrıs'a
sokarız ama uçak biletleri çok pahalı gemi de ise mersine bırakıyor arabayla gitmemiz lazım o da benzin olmadı artık aklımda bir şey var onu yapıcam

Ziona

80+ Silver
350TL feribot bileti Mersin veya Antalya'dan alabilirsin belki 700TL den fazla fark ediyorsa

OrkunJJ

80+ Silver
Kıbrıs'tan Türkiye'ye gelip notebook alabilirsin. Tekrardan Kıbrıs'a giderken (kutusunu falan artık Türkiye de bırakman gerekecek) notebook ile ülkeye giriş yapabileceğini düşünüyorum. Kişisel bilgisayarın olduğu için bir sorun oluşturacağını zannetmiyorum. (Yanlışım varsa düzeltin.)

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
350TL feribot bileti Mersin veya Antalya'dan alabilirsin belki 700TL den fazla fark ediyorsa
olabilir aklımda n11 den alıp türkiyede bir tanıdığa gönderip buraya askeri kargo ile yollamak sanırım asgeri kargodan vergi almıyorlar

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Kıbrıs'tan Türkiye'ye gelip notebook alabilirsin. Tekrardan Kıbrıs'a giderken (kutusunu falan artık Türkiye de bırakman gerekecek) notebook ile ülkeye giriş yapabileceğini düşünüyorum. Kişisel bilgisayarın olduğu için bir sorun oluşturacağını zannetmiyorum. (Yanlışım varsa düzeltin.)
abi işte bana masaüstü lazım dediğin şey mantıklı bende düşündüm ama işte notebook keser mi bilmiyorum keser de neyse abi ben bi düşüneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ordaki fiyatlarla burdaki fiyatlar nasıl ki?
1660 süperli bir sistem topladım ve kısabilceğim diğer herşeyden kıstıktan sonra sistem 22k gösterdi
gelen parçalar gümrük getirim bedeli derken fiyatları fırlıyor

OrkunJJ

80+ Silver
abi işte bana masaüstü lazım dediğin şey mantıklı bende düşündüm ama işte notebook keser mi bilmiyorum keser de neyse abi ben bi düşüneyim
Bütçen var ise güzel bir gaming notebook alırsın, Kıbrıs'tan da artık paraya kıyıp monitörünü alırsın masaüstü gibi kullanırsın. (Eskiden öyle kullanıyordum pek fark yok hatta avantajı var, yanımda götürmek istediğimde kabloları söküp çantaya atıyordum.)

Top Bottom