Kick Yayın Açmak İçin Ekipman Öneri

Reaksiyon skoru
51
Merhaba herkese boş zamanlarımda kickte yayın açmak istiyorum. Biraz hobi biraz da uğraştığım bir alan olması için istiyorum bunu. Bana kamera ve mikrofon önerilerinde bulunabilir misiniz? Ayrıca ikinci monitör şart mıdır? Ve son olarak kick için kendime özel tasarım grafik vs yapabileceğim program önerebilir misiniz? Teşekkür ederim hepinize

Merhaba herkese boş zamanlarımda kickte yayın açmak istiyorum. Biraz hobi biraz da uğraştığım bir alan olması için istiyorum bunu. Bana kamera ve mikrofon önerilerinde bulunabilir misiniz? Ayrıca ikinci monitör şart mıdır? Ve son olarak kick için kendime özel tasarım grafik vs yapabileceğim program önerebilir misiniz? Teşekkür ederim hepinize

Canva dışı tasarım yapamazsın çok karmaşık oluyor. Canva yeterli.

Hocam ilk olarak yeni başlayacaksan,kulaklığını sorayım sana, Corsair Void veya hs80 gibi mikrofonu kaliteli kulaklıkların varsa,
başlangıç için ekstra mikrofon almana hiç gerek yok. Aydınlatma işini ise bir tane sarı ampüllü masa lamban varsa onu kullanabilirsin, Konumunu ayarlarsın. Eğer gözünü çok alırsa iki üç a4 kağıdına yağ sürüp masa lambana bantla, Bir tane kamera dışında çok bir ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum başlangıç için. Kamera için arkadaşın attığı kamera iyidir başlangıç için ama ikinci elde bir sürü ilan var bu kamerayla ilgili. Herkes yayıncılığa heves edip alıyor sonra satıyor. İkinci elde değerlendirebilirsin. Aydınlatmayı ise tavsiye etmem. Özellikle ringleri

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafik tasarım işleri ile ilgili de eğer heves ediyorsan Canva işini görür fakat eziyet gibi gelirse, promptla görsel oluşturan yapay zeka araçlarını da kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci monitör şart mı dersen değil, ama büyük kolaylık. Kulaklığında ortalama kalite bir mikrofon varsa. Alacağın ekstra mikrofon veya aydınlatma yerine önceliğin bence kesinlikle ikinci bir monitör olmalı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,665
Üyeler
174,014
Son üye
pena666
Geri