arkadaşım olmuştu. 2 hafta filan istirahat etti onun kıl dönme problemi biraz sıkıntılı idi çünki. Ama şuan gayet sağlıklı ve o ameliyat olalı min 2 sene oldu ve hiçbir sorun yaşadığını duymadım kıl dönmesi ile alakalı.Kuyruk sokumumda kıl dönmesi varmış sıktır yarın sabah ameliyat yapacaz dedi lazerle daha önce olan var mı ?
İlerlemeyik benimki doktor lazerle yapacam dedi yakınların hangi ameliyatı oldu ?İki abim bir amcam oldu biliyorum nasıl olduğunu eğer ufakken tespit edildiyse lazer ile ufacık bir operasyon ile hallediyorlar kesik vs yok ama büyük ise uyutuyorlar kesip ameliyat ediyorlar içini temizleyip dikiyorlarİ
O zaman ufak vardır basit bir işlem endişe edilecek bişey yok lokal anestezi ile olur biter geçmiş olsunİlerlemeyik benimki doktor lazerle yapacam dedi yakınların hangi ameliyatı oldu ?
Çok geçmiş olsun kardeşim
TeşekkürlerO zaman ufak vardır basit bir işlem endişe edilecek bişey yok lokal anestezi ile olur biter geçmiş olsun
Bir bilgin varsa cevaplarsan sevinirim şimdi ameliyat için anestezi verecekler bel altımı uyuşturacaklar ameliyattan sonra çişim gelirse hortum atarlar anestezi kaç dk geçer yada abingile sonta atmışlar mıydı ?O zaman ufak vardır basit bir işlem endişe edilecek bişey yok lokal anestezi ile olur biter geçmiş olsun
Hortum filan yok hiçbir şey yok ufacık bandaj vardı bir gece hastanede yattı çıktı abim lazer ile oldu o da ama senin ki büyükse ve içi açılacaksa o zaman ayrı Ufak bir tüp koyuluyor fazla kan alınıyor açılan delikten bu söylediğim büyük çaplı dönme içinTeşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir bilgin varsa cevaplarsan sevinirim şimdi ameliyat için anestezi verecekler bel altımı uyuşturacaklar ameliyattan sonra çişim gelirse hortum atarlar anestezi kaç dk geçer yada abingile sonta atmışlar mıydı ?
Yok knk küçük benimkide aynı abin gibi olacak sanırsam teşekkür ederimHortum filan yok hiçbir şey yok ufacık bandaj vardı bir gece hastanede yattı çıktı abim lazer ile oldu o da ama senin ki büyükse ve içi açılacaksa o zaman ayrı Ufak bir tüp koyuluyor fazla kan alınıyor açılan delikten bu söylediğim büyük çaplı dönme için
He o zaman bel altı anestezi ile ufak bir işlemle alınır yarınki gün eski hayatına devamYok knk küçük benimkide aynı abin gibi olacak sanırsam teşekkür ederim
Aynen öyle reisHe o zaman bel altı anestezi ile ufak bir işlemle alınır yarınki gün eski hayatına devam