Neler Yeni

Kıl dönmesi ameliyatı olan var mı ?

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
Kuyruk sokumumda kıl dönmesi varmış sıktır yarın sabah ameliyat yapacaz dedi lazerle daha önce olan var mı ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İki abim bir amcam oldu biliyorum nasıl olduğunu eğer ufakken tespit edildiyse lazer ile ufacık bir operasyon ile hallediyorlar kesik vs yok ama büyük ise uyutuyorlar kesip ameliyat ediyorlar içini temizleyip dikiyorlar

Basrii

80+ Bronze
Kuyruk sokumumda kıl dönmesi varmış sıktır yarın sabah ameliyat yapacaz dedi lazerle daha önce olan var mı ?
arkadaşım olmuştu. 2 hafta filan istirahat etti onun kıl dönme problemi biraz sıkıntılı idi çünki. Ama şuan gayet sağlıklı ve o ameliyat olalı min 2 sene oldu ve hiçbir sorun yaşadığını duymadım kıl dönmesi ile alakalı.

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki abim bir amcam oldu biliyorum nasıl olduğunu eğer ufakken tespit edildiyse lazer ile ufacık bir operasyon ile hallediyorlar kesik vs yok ama büyük ise uyutuyorlar kesip ameliyat ediyorlar içini temizleyip dikiyorlarİ
İlerlemeyik benimki doktor lazerle yapacam dedi yakınların hangi ameliyatı oldu ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İlerlemeyik benimki doktor lazerle yapacam dedi yakınların hangi ameliyatı oldu ?
O zaman ufak vardır basit bir işlem endişe edilecek bişey yok lokal anestezi ile olur biter geçmiş olsun

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Erdoğan Aktaş
Çok geçmiş olsun kardeşim

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
Çok geçmiş olsun kardeşim
O zaman ufak vardır basit bir işlem endişe edilecek bişey yok lokal anestezi ile olur biter geçmiş olsun
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir bilgin varsa cevaplarsan sevinirim şimdi ameliyat için anestezi verecekler bel altımı uyuşturacaklar ameliyattan sonra çişim gelirse hortum atarlar anestezi kaç dk geçer yada abingile sonta atmışlar mıydı ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir bilgin varsa cevaplarsan sevinirim şimdi ameliyat için anestezi verecekler bel altımı uyuşturacaklar ameliyattan sonra çişim gelirse hortum atarlar anestezi kaç dk geçer yada abingile sonta atmışlar mıydı ?
Hortum filan yok hiçbir şey yok ufacık bandaj vardı bir gece hastanede yattı çıktı abim lazer ile oldu o da ama senin ki büyükse ve içi açılacaksa o zaman ayrı Ufak bir tüp koyuluyor fazla kan alınıyor açılan delikten bu söylediğim büyük çaplı dönme için

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
Hortum filan yok hiçbir şey yok ufacık bandaj vardı bir gece hastanede yattı çıktı abim lazer ile oldu o da ama senin ki büyükse ve içi açılacaksa o zaman ayrı Ufak bir tüp koyuluyor fazla kan alınıyor açılan delikten bu söylediğim büyük çaplı dönme için
Yok knk küçük benimkide aynı abin gibi olacak sanırsam teşekkür ederim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok knk küçük benimkide aynı abin gibi olacak sanırsam teşekkür ederim
He o zaman bel altı anestezi ile ufak bir işlemle alınır yarınki gün eski hayatına devam 💪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,281
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom