Neler Yeni

Kıl dönmesi ameliyatı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,479
İsim
Mehmet Aslan
Anladım. Sen kaç yaşındasın şu an. Ben son sınıfım üni sınavına girecem bu sene. Bu meret sınav zamanı gelip çattığında rahat bırakmaz diye korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüh ya..
hocam korkmana gerek yok bu çok yaygın bir şey normal yani. Doktor çok küçük bir ihtimal dedi. Bende olacaktım fakat doktor 5-6 ay doluyum dedi, üniversitede açılıyor ertelemeye karar verdim 4-5 ay sonra tatilde olacağım bende nasipse.

şahin doğan

80+ Platinum
Spinal anestezi biraz sıkıntı diye okumuştum. Şiddetli baş ağrısı yapıyor diye yaşadın mı sen? Evet bana lokal anestezi ile yapılacak. Özel klinikte olacağım. İdea klinik. Belki biliyorsundur. Lazer epilasyona gitmem şart zaten bu ameliyattan sonra. O acıtıyor mu bilmiyorum..
O baş ağrısı vücutta bulunan anestezinin baş bölgesine gitmesinden dolayı oluyor. Benim doktorum kafamın yüksekte olmasını yoksa çekilemeyecek baş ağrısı olacağını söylemişti. Anesteziyi atmak için kola, kahve, su içmek lazım. Bende baş ağrısı olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alpaslan Alkan
Erken olmak en mantıklısı. Sonraya bırakırsan ilerleyebilir ve daha sıkıntılı ameliyat sürecine girebilir. 22 yaşımdayım. Bende ameliyatı olduğumda üninin onlıne dönemine denk gelmişti şansa.
Zaten 1 sene oldu teşhis konalı. Doktor yurtdışına çıktı diye erteledim. Sonrasında yaz geldi tatile gittim vs. okul başladı derken bugün oldu. Ben artık olmaya karar verdim. Aynı doktoruma gittim gümüş nitrat çubuğu tedavisi uyguladı, 2 hafta sonra tekrar gel uygulayacağım tekrar dedi. Benim içime sinmedi internetten araştırdığım kadarıyla. Ben de mikro sinüsektomiye karar verdim. Bakalım hayırlısı.

O baş ağrısı vücutta bulunan anestezinin baş bölgesine gitmesinden dolayı oluyor. Benim doktorum kafamın yüksekte olmasını yoksa çekilemeyecek baş ağrısı olacağını söylemişti. Anesteziyi atmak için kola, kahve, su içmek lazım. Bende baş ağrısı olmadı.
Anladım teşekkürler.

Nüksedebilir. Yaranın dolumuna kadar sert zeminlere oturulması risklidir.

Ben Ağustos başında olmuştum bölge sökülüp dolması beklenmişti. Senin bölgenin hacmine bağlı iyileşme süreci değişir. Bende 1.5 ayda dolumu gerçekleşip 4 ayda tamamen kaynaşması olmuştu. Yerinde olsam ameliyat olduktan sonra zaten kontrole gitmen gerekecek yani tedbirli bir yerse geri gelip kontrol ister neyse onlar sana böyle aktiviteleri yapman gereken vakti söylerler ama hemen başlamak riskli.
Anladım teşekkürler

Top Bottom