Neler Yeni

Kılıçdaroğlu Ailesi, 100 yıllık Evleri ve ERMENİ HAÇI

tunazadeeq

80+ Bronze
Sana katılıyorum, KK soy ağacını açıklamalı bencede. Annesi net Ermeni adıda YEMUŞ. Annesiyle arasında başka ırklarlada karışımmı olmuştur diyorsun. Bu arada bu ev Babasına ait. Baba tarafından Dedesi tarafından yaptırılmış. Yani başkasının evine taşınmamışlar, babasının babası yapmış.
Ya ee knk noldu şimdi adam ermeniyse

İceWolf

80+ Silver
Ya ee knk noldu şimdi adam ermeniyse
Eski CHP li isimlerin sık sık söylediği; "CHP den Vatansever Atatürkçülerin atılıp yerlerine Ermeni kökenlilerin, HDP den isimlerin, Hristiyanların doldurulması" iddiaları dahada bir anlamlı hale geldi....

tunazadeeq

80+ Bronze
Eski CHP li isimlerin sık sık söylediği; "CHP den Vatansever Atatürkçülerin atılıp yerlerine Ermeni kökenlilerin, HDP den isimlerin, Hristiyanların doldurulması" iddiaları dahada bir anlamlı hale geldi....
Güzel propaganda

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Yıllar önce ermeni değilim olsaydım söylerdim demişti. Sadece Annesi ermeni olabilir ama net bilgi yok ki kendisi de tam bilmiyor. Öyle bile olsa bu adam kendine göre Türk ve öyle de demek istiyor, öyle de kabul edeceksin. Yok dememiş ? Sana ne. Ayrıca emin ol Anadolu'da yaşayıp da gerçek Türk olan çok çok az insan var. Çoğumuzun soyu bile belli değil belki Ermeni, belki Rum, belki Romalıyız. AKP'yi destekliyorsun diye boş boş konular açma. Yüz yıldır bu topraklarda büyümüş her Anadolu insanı Türk'tür. Daha Türkler Anadolu'ya gelmemişken bile Türk kavimleri arasında asimile olmuş Asyalılar vardı o yüzden kim Türk kim değil bilmeden boş yapmayın.

İceWolf

80+ Silver
Kardeş sen KK Türk, Türklerde, Türk değil zaten diyorsun. Adamın 100 yıllık evinde Ermeni Haçı NAL gibi girişte ama sen yok yok değil demeye devam et. :) :) :)

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Kardeş sen Türk demeye devam et. Adamın 100 yıllık evinde Ermeni Haçı NAL gibi girişte ama sen yok yok değil demeye devam et. :) :) :)
Erdoğan'ın Gürcü olduğunu biliyor musun ? Ayrıca eşi Emine de Arap. Ben Gürcüyüm demişti ama sonrasında her fırsat bulduğunda ben Türk'üm, ben o'yum, ben şuyum diye diye olmadığı şey kalmadı. Profil fotoğrafı koymakla olmuyor o işler. Git önce oy attığın adamı tanı sonra Kılıçtaroğlunu eleştir. Yaşınızın yetmediği şeylerle uğraşmayın.

İceWolf

80+ Silver
Erdoğan'ın Gürcü olduğunu biliyor musun ? Ayrıca eşi Emine de Arap. Ben Gürcüyüm demişti ama sonrasında her fırsat bulduğunda ben Türk'üm, ben o'yum, ben şuyum diye diye olmadığı şey kalmadı. Profil fotoğrafı koymakla olmuyor o işler. Git önce oy attığın adamı tanı sonra Kılıçtaroğlunu eleştir. Yaşınızın yetmediği şeylerle uğraşmayın.
Canım benim boş lafı bırak. KK nın evindeki ERMENİ HAÇINI değersizleştirmeye çalışmayıda bırak. Sende RTE nin evindeki varsa GÜRCÜ HAÇINI çek koy buraya. Yada Medyascope söyle bir belgeselde RTE ye yapsınlar :) :) :)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Canım benim boş lafı bırak. KK nın evindeki ERMENİ HAÇINI değersizleştirmeye çalışmayıda bırak. Sende RTE nin evindeki varsa GÜRCÜ HAÇINI çek koy buraya. Yada Medyascope söyle bir belgeselde RTE ye yapsınlar :) :) :)
Dostum bak bu evler 1900 yılı öncelerinde yapılan eski evler. Osmanlı döneminde Hristiyan hacını da görürsün, İslam Hilalini de görürsün, başka şeyleri de görürsün. Misal bizim köyde de var ama oturan kişiler başkaları. Osmanlı döneminden kalma eski köylerde kilise bile vardır, çoğu yıkılmıştır belki. Bu köyleri görünce aaa bu köydekiler Hristiyan mı dersin. Önce tarih bilgin olsun. O ev onların olabilir ama ne şekilde oturduklarını bilemeden yorum yapmayın. Onların olsa bile yanlış bir şey yok ama adam zaten Müslüman. O işleme duvar motifinden başka bir şey değil. Ben sana Tayyip Gürcü diyorum sen bana RTE'nin evinde var mı diyorsun. Kılıçtaroğlu kendi evine mi yaptırmış da konuşuyorsun ? Eski nesilden kalma bir ev. Mesele ermeni olmaksa tamam Kılıçtaroğluna ermeni de o zaman git Tayyipi de eleştir. Adam kendi ağzıyla ben Gürcüyüm dedi sonra gidip Türküm dedi. Gürcüyüm diye gezmeli mi tabi hayır çünkü bu adam da Türk. Her ikisi de Türk. Emin ol ortada bir yanlış olsa ilk Tayyip bey laf atardı Kılıçtara ama atamayacağını biliyor. Senin soyundan İslam düşmanı bile çıkabilir daha kendi soyunuzu bilmeden yorum yapmayın. Yemin ederim kafayı yedirteceksiniz.

Emrhan_

80+ Bronze
Tayyip yallah bismillah diyerek kilise açarken sıkıntı yok kk'nın "100 yıllık" evinde haç olunca mı sıkıntı var?

İceWolf

80+ Silver
Dostum bak bu evler 1900 yılı öncelerinde yapılan eski evler. Osmanlı döneminde Hristiyan hacını da görürsün, İslam Hilalini de görürsün, başka şeyleri de görürsün. Misal bizim köyde de var ama oturan kişiler başkaları. Osmanlı döneminden kalma eski köylerde kilise bile vardır, çoğu yıkılmıştır belki. Bu köyleri görünce aaa bu köydekiler Hristiyan mı dersin. Önce tarih bilgin olsun. O ev onların olabilir ama ne şekilde oturduklarını bilemeden yorum yapmayın. Onların olsa bile yanlış bir şey yok ama adam zaten Müslüman. O işleme duvar motifinden başka bir şey değil. Ben sana Tayyip Gürcü diyorum sen bana RTE'nin evinde var mı diyorsun. Kılıçtaroğlu kendi evine mi yaptırmış da konuşuyorsun ? Eski nesilden kalma bir ev. Mesele ermeni olmaksa tamam Kılıçtaroğluna ermeni de o zaman git Tayyipi de eleştir. Adam kendi ağzıyla ben Gürcüyüm dedi sonra gidip Türküm dedi. Gürcüyüm diye gezmeli mi tabi hayır çünkü bu adam da Türk. Her ikisi de Türk. Emin ol ortada bir yanlış olsa ilk Tayyip bey laf atardı Kılıçtara ama atamayacağını biliyor. Senin soyundan İslam düşmanı bile çıkabilir daha kendi soyunuzu bilmeden yorum yapmayın. Yemin ederim kafayı yedirteceksiniz.
Eminsin yani 1900 Osmanlı döneminde yapılan ev olduğuna. Sıyır sıyır az kaldı KK yı mehdi yapacaksın. KK nın dedesi yapmış evi ne anlatıyon.... :) :)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Eminsin yani 1900 Osmanlı döneminde yapılan ev olduğuna. Sıyır sıyır az kaldı KK yı mehdi yapacaksın. KK nın dedesi yapmış evi ne anlatıyon.... :) :)
Dostum seninle uğraşamam :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Mesaj otomatik birleştirildi:

He bu arada 100 değil 200 yıllık bile olabilir, eski köylere bakarsanız aynı tarzda yapıldığını görürsünüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom