Neler Yeni

Kılıçdaroğlu Ailesi, 100 yıllık Evleri ve ERMENİ HAÇI

İceWolf

80+ Silver
Tayyip yallah bismillah diyerek kilise açarken sıkıntı yok kk'nın "100 yıllık" evinde haç olunca mı sıkıntı var?
Sıkıntı şurda canım. Çıkıcak "ben ermeniyim, ailemde ermeni, annemin adıda YEMUŞ" diyecek saygı duyacağız. Bu zamana kadar KÜRT olduğunu, müslüman oldığunu, Peygamber soyundan olduğunu söyleyen adamın 100 yıllık aile evinde ERMENİ HAÇI olması sorun. Yoksa Ermeni olması suç değil.

Emrhan_

80+ Bronze
Sıkıntı şurda canım. Çıkıcak "ben ermeniyim, ailemde ermeni, annemin adıda YEMUŞ" diyecek saygı duyacağız. Bu zamana kadar KÜRT olduğunu, müslüman oldığunu, Peygamber soyundan olduğunu söyleyen adamın 100 yıllık aile evinde ERMENİ HAÇI olması sorun. Yoksa Ermeni olması suç değil.
Kendin söylüyorsun 100 yıllık diye 100 yıl az bir süre mi arkadaş anlatmış onun yazdıklarını anlamadın sanırım

TİTAN.

80+ Platinum
Yazıyı okumadan önce Apoletik bir insan olduğumu bilin .
Ya kanka sabahtan beri okuyorum apk kafası çok başka bak şimdi propaganda dedin cart cırt dedin ev eski kendi zamanında dedesi yapmış diyorsun tarihini bozmamak için orda olduğunu düşünüyorum kendi adıma kk mehti yapma gibi bir durum söz konusu değil kk düzgün adam değil istersen onuda eleştiririm
Gelelim Apkya Adam her mitinginde ağzında Allah elinde Kuran eksik olmuyor adam dini öyle güzel kullanıyor ki göremiyorsun biraz gözlerini aç yönetim konusunda beceriksiz çocuklara tecavüzler oluyor çıkıp bir kereden bir şey olmaz deniliyor
Erdoğan'ın eski sözlerini unuttun galiba
Üstüm bana papaz elbisesi giy derse giyerim
Kaç tane kilise açılışına katıldı
Bu topraklarda kimse kendine %100 Türküm demez diyemez
Erdoğanın da bir dediği bir dediğine tutmuyor
Bazen diyorum ki ne kadar cahil insanlar var
APK kitap çıkarsa bu cahil kesim %35 i onu destekler
Çünkü adam için Allah gibi adam dendi
Peygamberimiz parti kursa ondan fazla oy alamazmış bunları apklı milletvekilleri söyledi
Ülkeyi başkalaştırmaya çalışıyor mültecilerle bakan açıklama yapıyor mültecileri yollayamayız onlar bizim kardeşimiz diye aynen çocuklara tecavüz edenler sarkıntılık yapanlar adam sana bıçağı taksa kayıtı yok bir şeyi yok he sınır dışını ettin diğer kapıdan içeri girer
Biz bunu istemiyoruz
Bu ülke laik bir ülkedir ve Allah'ın izniyle öyle kalacak

Son düzenleme:

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
RTE'nin muhalifi olmasaydı böyle bir konu açmayacaktın. Kimin evinde haç olduğu, neyin soyundan geldiği kimsenin umrunda değil. Çünkü vatandaş farklı bir iktidar istiyor. Ha ayrıca politika demek bol yalan demek. Siyasette dürüstlük diye bir şey yok. Senelerdir ülkenin başında olanların yaptıklarını da anlatsaydın keşke.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
RTE'nin muhalifi olmasaydı böyle bir konu açmayacaktın. Kimin evinde haç olduğu, neyin soyundan geldiği kimsenin umrunda değil. Çünkü vatandaş farklı bir iktidar istiyor. Ha ayrıca politika demek bol yalan demek. Siyasette dürüstlük diye bir şey yok. Senelerdir ülkenin başında olanların yaptıklarını da anlatsaydın keşke.
Kanka hiçbir şey yapmadı RTE dışında adam mı var? Dolar 19.90 TL mi? Kıyma kilosu 350 liraları geçti de mi konuşuyorsun?

Anladın sen ;)

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Alpaslan Çevikel
Ha Ermeni ha değil ne farkeder? Size göre Müslüman dinine bağlı kişilerin cumhurbaşkanı veya başbakan olması gerekiyor değil mi ? Hadi adamın Ermeni olduğunu farz edelim sokaklarda bağırsa ben Ermeniyim diye bu seferde diyeceksiniz ki aa bu adam Ermeni oy vermeyelim siz iki yüzlü yaratıklarsınız

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Fahrettin Altun trolleri yine iş başında. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom