Sıkıntı şurda canım. Çıkıcak "ben ermeniyim, ailemde ermeni, annemin adıda YEMUŞ" diyecek saygı duyacağız. Bu zamana kadar KÜRT olduğunu, müslüman oldığunu, Peygamber soyundan olduğunu söyleyen adamın 100 yıllık aile evinde ERMENİ HAÇI olması sorun. Yoksa Ermeni olması suç değil.
Yazıyı okumadan önce Apoletik bir insan olduğumu bilin .
Ya kanka sabahtan beri okuyorum apk kafası çok başka bak şimdi propaganda dedin cart cırt dedin ev eski kendi zamanında dedesi yapmış diyorsun tarihini bozmamak için orda olduğunu düşünüyorum kendi adıma kk mehti yapma gibi bir durum söz konusu değil kk düzgün adam değil istersen onuda eleştiririm
Gelelim Apkya Adam her mitinginde ağzında Allah elinde Kuran eksik olmuyor adam dini öyle güzel kullanıyor ki göremiyorsun biraz gözlerini aç yönetim konusunda beceriksiz çocuklara tecavüzler oluyor çıkıp bir kereden bir şey olmaz deniliyor
Erdoğan'ın eski sözlerini unuttun galiba
Üstüm bana papaz elbisesi giy derse giyerim
Kaç tane kilise açılışına katıldı
Bu topraklarda kimse kendine %100 Türküm demez diyemez
Erdoğanın da bir dediği bir dediğine tutmuyor
Bazen diyorum ki ne kadar cahil insanlar var
APK kitap çıkarsa bu cahil kesim %35 i onu destekler
Çünkü adam için Allah gibi adam dendi
Peygamberimiz parti kursa ondan fazla oy alamazmış bunları apklı milletvekilleri söyledi
Ülkeyi başkalaştırmaya çalışıyor mültecilerle bakan açıklama yapıyor mültecileri yollayamayız onlar bizim kardeşimiz diye aynen çocuklara tecavüz edenler sarkıntılık yapanlar adam sana bıçağı taksa kayıtı yok bir şeyi yok he sınır dışını ettin diğer kapıdan içeri girer
Biz bunu istemiyoruz
Bu ülke laik bir ülkedir ve Allah'ın izniyle öyle kalacak