Neler Yeni

Kılıçdaroğlu: Kılıçdaroğlunu Deneyelim.

Kılıçdaroğluna Oy Verirmisiniz?

• Evet

• Hayır

• Oy kullanamıyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Biz deneme tahtası mıyız? 20 yıldır birisi zaten üzerimizde denemediği saçmalık kalmadı başka birisi de gelip deneme yapmasını istemem.
25 yıl daha deneyecek olursa nasıl olur hocam deneme tahtası değiliz eğer diğer partiler düzgün bir aday çıkarmazsa mecburen kkye veririm ben

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,588
İsim
Oğuz

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
yiğit karaca
bunun
Az önce gördüm Kemal Kılıçdaroğlu aday olacağının sinyalini basbaya vermiş şahsen ben artık kim gelirse ona oy veririm bi 25 yıl daha olacağına 5 yılda farklı birini deneyelim ki zaten bu adamın kötü olan nesi var nesini eleştiriyorlar anlamadım dediğim gibi ben oy veririm ama çoğunluk oy vermezse kaybedersek çok üzülürüm onun için Mansur Yavaş en iyi aday olacaktır sizin düşünceleriniz neler?
Neden belirtirseniz sevinirim
kazanacağını düşünmeniz bile çok saçma başka birisi olması lazım ben vermiyceğim oyumu bu siyasi cahile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reisten beter olacak ne gibi bir kusuru var merak ediyorum hocam?
Ne konuştuğunu kendi bile bilmiyor

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sercan SAYİT
Senden daha iyi aday olacak isimler varken ve halkın isteği bu iken sen kendini Türk milletinden daha önemli mi sanıyorsun Kılıçdaroğlu? İşte bu yüzden sana oy falan yok. Mansur başkanı görmek istiyoruz biz.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Senden daha iyi aday olacak isimler varken ve halkın isteği bu iken sen kendini Türk milletinden daha önemli mi sanıyorsun Kılıçdaroğlu? İşte bu yüzden sana oy falan yok. Mansur başkanı görmek istiyoruz biz.
Hocam bu kısa ve öz açıklamanız beni baya etkiledi ama oyumu kime vermeyelim hala bulamadım başka kim olabilir? Ümit Özdağ var biraz aklımda mülteci sorunları için ama onun dışında başka vaati olmadığı için kararsızım (reise asla oy vermeyi düşünmüyorum)

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Hocam bu kısa ve öz açıklamanız beni baya etkiledi ama oyumu kime vermeyelim hala bulamadım başka kim olabilir? Ümit Özdağ var biraz aklımda mülteci sorunları için ama onun dışında başka vaati olmadığı için kararsızım (reise asla oy vermeyi düşünmüyorum)
Mansuru ve Ümit Özdağ'ı topla 2 ile çarp bir Erdoğan etmez.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Vermem diyenlerin cidden gram mantığı yok. Erdoğanı istemiyorsan mecburen vermemiz lazım. Kaybedecek orası ayrı ama biz yine de bir umuttur hesabında vermeliyiz.

Cb seçimi zaten beş senede bir.

Beğenmezsen, değişirsin ama Erdoğanı değiştiremezsin.
Erdoğan kılıçdaroğlu hiçbir farkı yok benim için ikiside boş küme

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sercan SAYİT

Açıkcası seçim zamanına kadar bende kime oy vereceğimi bilmiyorum fakat kimlere oy vermeyeceğim belli en azından.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
25 yıl daha deneyecek olursa nasıl olur hocam deneme tahtası değiliz eğer diğer partiler düzgün bir aday çıkarmazsa mecburen kkye veririm ben
Hocam bizim için dediğiniz senaryo da kötü olur ama şunu unutmamalıyız ki Erdoğanın bu kadar sene iktidarda kalmasının en büyük sebebi kılıçdaroğludur.hocam ben Mansur Yavaş'ın aday olmasını isterdim ama şuan halkın sesine duymamazlıktan geliyor bakalım ne olcak seçimlere az kaldı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Az önce gördüm Kemal Kılıçdaroğlu aday olacağının sinyalini basbaya vermiş şahsen ben artık kim gelirse ona oy veririm bi 25 yıl daha olacağına 5 yılda farklı birini deneyelim ki zaten bu adamın kötü olan nesi var nesini eleştiriyorlar anlamadım dediğim gibi ben oy veririm ama çoğunluk oy vermezse kaybedersek çok üzülürüm onun için Mansur Yavaş en iyi aday olacaktır sizin düşünceleriniz neler?
Ben şu elim benim oldukça vermeyeceğim.
Vereni AKP'ye vermesi ile aynı görürüm.
Şaka demiyorum cidden şu partiye tercih ederim.
Yahu her şeyi geç benim oyum Terörist bir partiye gidecek.
Ben bu yüzden vermem asla bu yüzden mantıklı yoksa ben her ikisini de sevmiyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Mansur yavaş cumhurbaşkanı olmak istemiyor keşke istese

Bu da chp nin işine gelmiyor değil açıkcası ben tüm partilerin işbirlikçi olduğunu ve yalandan siyaset yaptıklarını düşünüyorum neden derseniz seçim yaklaşınca çok kritik konuşmalar oluyor oysaki bu konuşma tarzını devam ettirseler çok iyi oy toplarlar ama üstüne gidilmiyor bir kaç gün sonra medya farklı konular gündeme getirerek konu unutuluyor yada çarptırılıyor

Siyaset yalandan ibaret kazanmak isteselerdi bu 20 yılda adam akıllı politika izleyip her türlü kazanırlardı Herkes suçlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,835
Üyeler
164,055
Son üye
talha26
Top Bottom