Neler Yeni

Kiliseye gidip izlemek istiyorum?

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
İsmail
Hep filmlerden ibaret gördüm kiliseyi ama ibadet ederken hiç görmedim dini açıdan bir sorun yaşar mıyım izlesem?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan
Hep filmlerden ibaret gördüm kiliseyi ama ibadet ederken hiç görmedim dini açıdan bir sorun yaşar mıyım izlesem?
İbadet esnasında gidip beklemeni önermem ama gezip dolaşmak için gidebilirsin tabii hiç bir sorun yok. Dini açıdan da bir sakıncası yok.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Arnold Ciwardagexer
Ben de merak ediyorum acaba gerçekte nasıl ibadet ediyorlar.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Müze gezer gibi gezeceksin.
İbadet zamanı gitmek biraz sıkıntılı

KAANT10X

80+ Bronze
Bilgi edinmek, ilmi çalışmada bulunmak, kültürel izlenimde bulunmak için gidiliyorsa bence sıkıntı yok. Ancak ben müçtehid değilim net bir şey söyleyemem.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim
Maalesef filmlerde ki gibi kilise ortamı görmek istiyorsan tarihi ya da modern büyük kiliselere gitmeniz gerekiyor genelde çoğu kilise küçük ve saçma sapan apartman benzeri bir mimari ile yapılmış o kiliselerde aradığın ortamı göremezsin ama eski tarz kilisiler ve modern büyük kilisilerde filmlerde ki gibi ortam var arada bir giderim

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Anıl Aykın
Maalesef filmlerde ki gibi kilise ortamı görmek istiyorsan tarihi ya da modern büyük kiliselere gitmeniz gerekiyor genelde çoğu kilise küçük ve saçma sapan apartman benzeri bir mimari ile yapılmış o kiliselerde aradığın ortamı göremezsin ama eski tarz kilisiler ve modern büyük kilisilerde filmlerde ki gibi ortam var arada bir giderim
Konudan bağımsız olacak, gittikleriniz hangileri hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom