Neler Yeni

Kilo alamıyorum ne yapmalıyım?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
1.Spora başla
2.Günde 3 öğünü asla aksatma
3.Her yemek sonrası içebildiğin kadar su iç

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam hem spora baslayip hemde mass gainer kullanabilirsiniz kilo almaniza yardimci olur ve gun icinde 3 ögun ile kilo alamiyor iseniz 4 e 5 e cikarin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Herkese merhaba ben kilo alamamaktan şikayetçiyim ve çevremin zargana fln demesinden sıkıldım kilo almak istiyorum hayvan gibi yiyorum ama alamıyorum diyetisyene gittim hiç bi halta yaramadı boş boş liste verdi benim ztn yediğim şeyleri bana yememi söyledi bu kadar ilk ay uydum dahada yapmadım listeyi bu arada 15 yaşındayım mart ayında 16 olucam yaşıtlarım 60-80 kilo arasıyken ben 55 kiloyum ve uzun bir spor geçmişim var derecelerim var yüzme konusunda 6.5 - 7 yıl gibi ve bu kadar yüzme geçmişin boşa gittiğini düşünüyorum ne yapabilirim ? Benimle aynı kilo şikayetlerinde olan varmı? Ve kilo alma sebebim sadece çevrem yüzünden bana bi zararı yok ama allahın vasıfsız hiç bir halta yaramayan yeni nesil kekosu gelip tipe bak zargana,üflesem uççan ,bi koysam ölcen fln filan yani yiyorum ama alamıyorum kısaca bu .
Gainer adında bir supplement var onu kullan,bolca kuruyemiş tüket

Top Bottom