Neler Yeni

Kilo alamıyorum,tavsiyeleriniz nelerdir ?

maestaxxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Duran
HOCAM ne şanlısnız kilo alamıyosunuz sürekli cips falan yiyin (sağlınızı bozmadan) bol kalorili şeyler ye hamburger falan
Yağlı bir şey yediğim anda yüzümce sivilce tarlası oluşuyor.Ergenlikten dolayı sanırım.O zaten iğrenç duruyor.Ondan dolayı çok yemiyorum.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
HOCAM ne şanlısnız kilo alamıyosunuz sürekli cips falan yiyin (sağlınızı bozmadan) bol kalorili şeyler ye hamburger falan
cips,hamburger yiyip sağlığını bozmamak biraz garip değil mi sencede? Eğer kalori almak isteniyorsa pirinç, tavuk, kırmızı et, nohut vs. yenebilir ve daha nice şeyler var.

Komando41.

80+ Silver
cips,hamburger yiyip sağlığını bozmamak biraz garip değil mi sencede? Eğer kalori almak isteniyorsa pirinç, tavuk, kırmızı et, nohut vs. yenebilir ve daha nice şeyler var.
sağlığı bozmadan dedim zaten :) az yani kolarili bişeyler yesin diye örnek olarak

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bende aynı durumu yaşıyorum sağlıksız yesen dahi kilo almak çok zor senin dediğin sadece dile kolay..

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kilo veremiyorum,tavsiyeleriniz nelerdir ?

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Cem

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Sen takma onları. Ne yaparsan yap hep tersini söylerler.
Fazla kilo çok kötü bir şey. Çabuk yoruluyorsun, oturduğun yerde nefes nefese kalıyorsun, sürekli acıkıyorsun.
Ben senin yerinde olmayı çok isterdim.
İlla da alacağım diyorsan yediğin yemekleri arttır, spor yap, birde fazla kaçırmadan abur cubur ye.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.61 kilom şuan 45 46 aralığında.Gerçekten kürdan gibi duruyorum ve artık rahatsız oluyorum.Etrafımdakilerin,akrabalarımın ailemin sözlerinden.Bende kötü hissediyorum ondan dolayı.

Konuya gelecek olursak.İstersem günde 1 öğün yesem bile acıkmıyorum.Yemeği sevmiyorum açıkcası.Son 2 aydır günde en fazla 2 öğün yemek yiyorum.Gelecekte çok zayıf kalırım diye korku oluşmadı değil.Ne önerebilirsiniz kilo almam için,artık ne yöntem varsa denemek istiyorum.Toz bitki falan filan :).

(Teknoloji formuna bunu açmak ne kadar doğru bilemedim ama fikrinizi almak istedim.Yanlış yere veya açılmayacak konu açtıysam kusura bakmayın lütfen)
Spora gitmeniz iyi olur.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Komando41.

80+ Silver
yine de herkesin bünyesi bir değil dostum.
yanlış anlaşılma olmasın demek istediğim kolarili besinler yemesi cips hamburger falan arttır ama 1 tane falan demek istedim sebze meyve yemeyi unutmasın tabi

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Yaş 15
Boy : 175
Kilo : 55
Sürekli yememe rağmen durumlar böyle

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Keşke benimde derdim kilo almak olsa (20 kilo fazlam var :( )

Top Bottom