kilo almak istiyorsan aldığın kalori yaktığından fazla olacak öğün arttırabilirsin ara öğün olarak bebe bisküvisi yiyebilirsin bunların dışında sihirli bir şekilde kilo alamazsınArkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.61 kilom şuan 45 46 aralığında.Gerçekten kürdan gibi duruyorum ve artık rahatsız oluyorum.Etrafımdakilerin,akrabalarımın ailemin sözlerinden.Bende kötü hissediyorum ondan dolayı.
Konuya gelecek olursak.İstersem günde 1 öğün yesem bile acıkmıyorum.Yemeği sevmiyorum açıkcası.Son 2 aydır günde en fazla 2 öğün yemek yiyorum.Gelecekte çok zayıf kalırım diye korku oluşmadı değil.Ne önerebilirsiniz kilo almam için,artık ne yöntem varsa denemek istiyorum.Toz bitki falan filan .
(Teknoloji formuna bunu açmak ne kadar doğru bilemedim ama fikrinizi almak istedim.Yanlış yere veya açılmayacak konu açtıysam kusura bakmayın lütfen)
Hocam bende kilo dan şikayetciyim 16 yaşındayım 175 cm boyundayım 72 kiloyum sana vereyim 15 ini sende kurtul bendeArkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.61 kilom şuan 45 46 aralığında.Gerçekten kürdan gibi duruyorum ve artık rahatsız oluyorum.Etrafımdakilerin,akrabalarımın ailemin sözlerinden.Bende kötü hissediyorum ondan dolayı.
Konuya gelecek olursak.İstersem günde 1 öğün yesem bile acıkmıyorum.Yemeği sevmiyorum açıkcası.Son 2 aydır günde en fazla 2 öğün yemek yiyorum.Gelecekte çok zayıf kalırım diye korku oluşmadı değil.Ne önerebilirsiniz kilo almam için,artık ne yöntem varsa denemek istiyorum.Toz bitki falan filan .
(Teknoloji formuna bunu açmak ne kadar doğru bilemedim ama fikrinizi almak istedim.Yanlış yere veya açılmayacak konu açtıysam kusura bakmayın lütfen)
az kalori alırsa kilo alamaz ayrıca cips vs fast food vücuda zararlıdır bi sağlıklı şekilde kilo almak var birde o saçma sapan besinleri yiyerek almak var diyabet bile olabilir o şekilde kilo alırsasağlığı bozmadan dedim zaten az yani kolarili bişeyler yesin diye örnek olarak
hatam olduysa kb ben öneri yapmak istedim sadeceaz kalori alırsa kilo alamaz ayrıca cips vs fast food vücuda zararlıdır bi sağlıklı şekilde kilo almak var birde o saçma sapan besinleri yiyerek almak var diyabet bile olabilir o şekilde kilo alırsa
benim sana tavsiyem kilo almaya çalışmaman olacak. zaten yaşın ilerleyip metabolizman yavaşlamaya başladığında kilo almaya başlayacaksın. herhangi bir hastalığın yoksa vücudun seni sağlıklı kiloda tutar. ben 22yaşından 26 yaşına kadar 65 kiloydum. 1.83 boyum var. metabolizmam yavaşladıktan sonra birden kilo almaya başladım. şu an 94 kiloyum. boy yine 183.Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.61 kilom şuan 45 46 aralığında.Gerçekten kürdan gibi duruyorum ve artık rahatsız oluyorum.Etrafımdakilerin,akrabalarımın ailemin sözlerinden.Bende kötü hissediyorum ondan dolayı.
kanka fazla takma akrabaları inanırmısın bilemem temmuzda 17yaşıma giricem daha 40 kilo olamadım.Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.61 kilom şuan 45 46 aralığında.Gerçekten kürdan gibi duruyorum ve artık rahatsız oluyorum.Etrafımdakilerin,akrabalarımın ailemin sözlerinden.Bende kötü hissediyorum ondan dolayı.
Acıkmasan bile yemek yiyeceksin sakın kilo aldıran kimyasal veya bitkisel ürünleri kullanma kendi çabanla kilo alacaksın tek çaren buArkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.61 kilom şuan 45 46 aralığında.Gerçekten kürdan gibi duruyorum ve artık rahatsız oluyorum.Etrafımdakilerin,akrabalarımın ailemin sözlerinden.Bende kötü hissediyorum ondan dolayı.
Hayır erimez. Spordan kastım kas kütlesini arttırmak. Zaten spordan sonra kurt gibi her şeyi yiyecek. Merak etmeyinyine de herkesin bünyesi bir değil dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
spor aksine daha da ince bırakmaz mı ? acıktıracağını biliyorum da aynı şekilde daha da erimez mi arkadaş
idealbeyler 1.90 82 kiloyum sizce ideal mi ya