Neler Yeni

Kilo Alma Hakkında Tavsiyeler

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Hocalarım fitnessa yazıldım sağlıllı kilo alabilmek için yaş 15 boy 180 kilo 55

İlk 10 gün full body sonrasında split olacak şekilde programım var fakat beslenme programına tamamen uymam benim için zor nasıl olsa öğrenciyim.

Kilo aldırıcı GAİNER kullanmalı mıyım? Neler yapmalıyım tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Erda Yıldırım

80+ Gold

İlk 10 gün full body sonrasında split olacak şekilde programım var fakat beslenme programına tamamen uymam benim için zor nasıl olsa öğrenciyim.

Kilo aldırıcı GAİNER kullanmalı mıyım? Neler yapmalıyım tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
Gainer kadar saçma bir şey yok , şeker torbası diyorum ben ona. Onun yerine gainer tarifi izleyebilirsiniz youtube üzerinden.
Onun dışında düzenli yemek yiyerek güzelce kilo alabilirsiniz kalori hesabı yapmayı unutmayın.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gainer kadar saçma bir şey yok , şeker torbası diyorum ben ona. Onun yerine gainer tarifi izleyebilirsiniz youtube üzerinden.
Onun dışında düzenli yemek yiyerek güzelce kilo alabilirsiniz kalori hesabı yapmayı unutmayın.
Kalori açığı olarak 2000 gözüküyor internette baktığım zaman shake felan oluyormuş onlara bakacağım galiba

r4NG3r

80+ Silver
ilk 10 gün full body ne ? :D full body zaten haftada 3-4 gün yapılır yani 1 hafta mı full body yapacaksın ?

DPCH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Keanu reeves

Kilo aldırıcı GAİNER kullanmalı mıyım? Neler yapmalıyım tavsiyelerinizi d

rıza baba

80+ Bronze
bol karbonhidrat al okulda yediğin miktarı arttır

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuscagini hisseden kadar ye, her gün
Max 6ay 70 kg olursun
ilk 10 gün full body ne ? :D full body zaten haftada 3-4 gün yapılır yani 1 hafta mı full body yapacaksın ?
hayır ilk 10 gün derken 2 gün gidip 1 gün dinlenme şeklinde aralıksız değil tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yediği yemege dikkat etmez ise yağ torbasına döner. En azından 7kg clean belki yapması lazım.
hocam metabolizmam hızlı ektomorf olarak geçiyor galiba vücut tipim

ReyMysterio619

80+ Bronze
Uzun süre bırakıp yeniden başlayanlar için ilk 1 hafta full body öneriliyor. Vücudun bütün kaslarını açmak için. Tabi zorlamamak lazım.

Farway

80+ Silver
1) Hızlı yemek ye çok çiğnemeden göm gitsin.
2) Tatlı ve karbonhidrat(Ekmek,Pilav,makarna, patates) yeme sıklığını arttır.
4)Spor yap ki yediklerin göbeğe değil şekile gitsin. Ve spor iyi beslenmeyle iyi kilo aldırır.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer

Gainer'a vericek paran varsa yemek yemeye hayli hayli vardır zaten uzak durun para tuzakları alıcaksanız protein tozu alın

Gainer shake yapın

70gr Yulaf ezmesi
2 muz
350ml süt
20gr Fıstık Ezmesi
Varsa protein tozuda ekliyebilirsiniz şart değil

Adam gibi yemeğini yer ve düzgün spor yaparsan kilo almaman mümkün değil zaten.

Top Bottom