Neler Yeni

Kilo almak için ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ferhat Büyüktuna
Malum yaza girdik, dengeli kilo almak istiyorum. 15 yaşındayım, boyum 1.74, 52 kiloyum. fitness e gitmek istiyorum ama gidemeyeceğim büyük ihtimal. çalışmam lazım :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yiğit Demirci
Malum yaza girdik, dengeli kilo almak istiyorum. 15 yaşındayım, boyum 1.74, 52 kiloyum. fitness e gitmek istiyorum ama gidemeyeceğim büyük ihtimal. çalışmam lazım :/
Bende 15 yaşındayım 1 72 felanım 51 kilo civarındayım bende aynı durumu yaşıyorum kilo almam lazım alamıyorum.kilo almak,vermekten zordur:(

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
trans yağlı şeyler tüketin ve hareket etmeyin kilo alırsınız ama saglıklı olmaz.
Size tavsiyem genç kardeşlerim fitness yapın ve hergün 3 haşlanmış yumurta 150-200 gram pişmemiş karbonhidrat bulgur veya pirinç tarın sonra bunu pişirin ve hepsini gün için de yemeye özen gösterin.
Yanına patates, kırmızı et ve brokoli. Örnek verdim ama çogaltabilirsiniz. Bu tarz benzer besinleri haftada 3-4 gün tüketip spor yaparsanız kesin kilo alırsınız.
Kilo almanın temel yolu yağ tüketmek zeytinyağı olursa iyi olur. Sonrasında karbonhidrat tüketmek en son da protein tüketmek kas artışı için.
Yağ nekadar fazla yerseniz vücudunuz o kadar hızlı şekilde kilo alır. Çünkü vücudunuz karbonhidratları yağa çevirmek için ugraşmayı sevmiyor. Hazır bekliyor yağ fazla tüketirseniz hemen depolar ve kilo alırsınız. Karbonhidrat tüketmek aslında kilo aldırmıyor tabi aşırı fazla olmamak şartıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,302
Üyeler
164,993
Son üye
bigadicking
Top Bottom