Neler Yeni

Aylık 1000tl ile kilo almak için ne yiyebilirim?

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
EnsarTelli
Gunde 400kcal lik 100gr porsiyon alsan günlük aldığının %20 daha fazlasını alırsın
Eğer kyk dan besleniyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

elime para geçtiğinde alacağım hocam teşekkürler. ne sıklıkla kullanmamı tavsiye edersiniz? ve bu ortalama ne kadar gidiyor 1 ay yetiyor mu
50 gün 2 ölçek gider ama hızlı yerim diyosan 1 ay net yeter

Genelde kyk günlük 2000kcal lik diyet listesi çıkartıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abbas
Gunde 400kcal lik 100gr porsiyon alsan günlük aldığının %20 daha fazlasını alırsın
Eğer kyk dan besleniyorsan

50 gün 2 ölçek gider ama hızlı yerim diyosan 1 ay net yeter
kykdan ve okulun yemekhanesinden de besleniyorum ama ek besin olarak sadece bunu kullanmaktansa fazladan takviye niyetine kullanırım sanırım. öğün sayısını arttırabilirsem (şuanlık 3 bazen 4 ama 5 ve üstüne çıkmak istiyorum) bunu takviye niyetine kullanırım. zaten dediğiniz gibi 50 gün kadar gidiyorsa kabaca 2 ayda bir alırım.

kykdan ve okulun yemekhanesinden de besleniyorum ama ek besin olarak sadece bunu kullanmaktansa fazladan takviye niyetine kullanırım sanırım. öğün sayısını arttırabilirsem (şuanlık 3 bazen 4 ama 5 ve üstüne çıkmak istiyorum) bunu takviye niyetine kullanırım. zaten dediğiniz gibi 50 gün kadar gidiyorsa kabaca 2 ayda bir alırım.
creatin hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? spor yapmazken kullanmak etki eder mi veya mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abbas

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berkant Mercan
hocam şekersiz önerme sebebinizi öğrenebilir miyim? tabii ki fazlası zarar ama kilo almak istediğim için şekerli yemek daha mantıklı değil mi ?
Kilo almak anlık bir şey değil; beslenme alışkanlıklarını değiştirerek ve uzun vadeli bir planla yapılması gereken bir şey. Sırf kilo alacağım diye şeker tüketirsen, bunu ne kadar sürdürebilirsin? Uzun vadede bu durum şeker hastalığı gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Asıl yapman gereken, beslenme düzenini sağlıklı bir şekilde değiştirmek. Örneğin, mevcut beslenme düzenine fıstık ezmesi eklesen, hem sağlıklı bir şekilde hem de kolayca fazladan 500 kalori alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abbas
Kilo almak anlık bir şey değil; beslenme alışkanlıklarını değiştirerek ve uzun vadeli bir planla yapılması gereken bir şey. Sırf kilo alacağım diye şeker tüketirsen, bunu ne kadar sürdürebilirsin? Uzun vadede bu durum şeker hastalığı gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Asıl yapman gereken, beslenme düzenini sağlıklı bir şekilde değiştirmek. Örneğin, mevcut beslenme düzenine fıstık ezmesi eklesen, hem sağlıklı bir şekilde hem de kolayca fazladan 500 kalori alabilirsin.
anladım hocam çok teşekkürler

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
EREN
Beyler yurtta kalıyorum. hemen hemen aylık 1000tl kadar bi artan bütçem var. kilo almak istiyorum ne yiyebilirim yurtta ? ketıl var ancak airfrier yok alacak imkanım da yok(maddi olarak değil çok fazla baskın olduğu için yakalatmamız olası oluyor boşuna para vermeye gerek yok ketıl 200tl bişi) yurt imkanlarında pratik kilo aldıracak her türlü öneriye açığım. temiz kirli fark etmez. Boy 176 kilo 65

geçen sene elektrikli tencere almıştık ortak her gün 1 paket makarna yiyordum ama bi zaman sonra bıktırıyor. tencere bozuldu bu arada.
Cici bebe süt muz üçünü ez karıştır iç

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
ibrahim demir
Gainer önercem ama yerli firmalar
maalesef hem malzemeden çalıyor hem de ham maddeleri cart
Buna bakabilirsin

Ekstra
Cici bebe ye

Not: metabolizma hızlıysa alman biraz zor

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
İsrafil can
kilo almak çok basit bi matematik gerektirir aslında, harcadığın kaloriden fazlasını alırsan kilo alırsın
ben alamıyorum ama hergün yaptığım şey evde oturmak 3 4 oğünde yemek yerim her zaman

Top Bottom