Kilo mu almalıyım yoksa kas mı kazanmalıyım?

ErdemoFFF

80+
Reaksiyon skoru
2
2aydır spora gidiyorum 72kilodan 67 kiloya düştüm yağ oranım %15den %10a düştü vucüdum şekillenmeye filan başladı şimdi benim kas kazanmam için direkt günlük ihtiyacımı alıp ağırlık antermanına devam etmem mi lazım yoksa clean bulk yapıp+300/500 kalori fazla alıp öyle mi kas geliştirsem daha iyi olur ? bir kaç arkadaşım bulk yaparsam daha hızlı kas gelişicegimi söyledi ama aynı zamanda yağlanıcam bu sefer

Temiz beslen sakın yağlanma bulk yapacaksan eğer protein ağırlıklı beslenme planın mutlaka olsun yoksa bu sefer vücutta ki fazla yağı atmakla uğraşırsın +200 300 kalorinin üzerine çıkma

Temiz beslen sakın yağlanma bulk yapacaksan eğer protein ağırlıklı beslenme planın mutlaka olsun yoksa bu sefer vücutta ki fazla yağı atmakla uğraşırsın +200 300 kalorinin üzerine çıkma
bulk yaparsam daha çok kaslarınım değil mi hocam eğer bir fark olmucaksa bulk yapmıcam

bulk yaparsam daha çok kaslarınım değil mi hocam eğer bir fark olmucaksa bulk yapmıcam
tabii ki de kaslanırsınız ama dediğim gibi ne kadar temiz ve dikkatli ilerlerseniz süreç sizin için o kadar iyi olucaktır makrolarınızı iyi ayarlayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri