Neler Yeni

Kilo vermek çok zor yardım lazım

kraxius35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk
Beyler bu hayvan gibi yiyip kilo alamayanları anlamıyorum bir kaçamak yapsam 3 kg geliyor yav kalori açığı makrolar öğün hazırlama işkence gibi geliyor bana.Ama mecbur yapmam lazım bir de işsizim işim olmadığı halde böyle iş olsa hepten berbat bayıyorum sıkılıyorum ne yapacam yardım edin.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Görkem çetinkaya
Beyler bu hayvan gibi yiyip kilo alamayanları anlamıyorum bir kaçamak yapsam 3 kg geliyor yav kalori açığı makrolar öğün hazırlama işkence gibi geliyor bana.Ama mecbur yapmam lazım bir de işsizim işim olmadığı halde böyle iş olsa hepten berbat bayıyorum sıkılıyorum ne yapacam yardım edin.
Isin vs yoksa ve aksama kadar evdeysen normal. Yavas yemeye calis ve diyatisyene bi git.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,614
İsim
Sarp Yılmaz
Basit 83 kilodan 71.9 indim şu an tek yaptığım kalori açığı bırakmak öyle egzersiz falan yaptığımda yok.
şu an hatta istemediğim halde bile kilo veriyorum hala günde kalori açığı bıraktığım için.

Top Bottom