Neler Yeni

Kilo vermek & Kas yapmak

Dejour

80+ Bronze
Kilo : 83
Boy : 181
Erkek
(GYM'e gidemem)

Evde kendimce spor yapmaya çalışıyorum , Göbek için mekik çekiyorum (Aşağıda tablo var) , Kas için şınav çekeceğim ama kollarım çok güçsüz olduğu için çekemiyorum . (eskiden zayıfken bile şınav çekemiyordum)
artı olarak da okuldan eve yürüyorum (sizce neleri değiştirmeliyim ?

Mekik Tablosu :
18 Ocak : 10 Adet
19 Ocak : 15 Adet
20 Ocak : 15 Adet
21 Ocak : 30 Adet
22 Ocak : 30 Adet
23 Ocak : 25+10 Adet
24 Ocak : 30+30 Adet
Açıklama : Yeniden başlayacağım için ilk gün fazla yapmadım her gün 1 setteki sayıyı artırarak mekik sayısını yükselttim şuan 1 set'te en fazla 30 mekik çekebiliyorum , akşam ve yarın ise bu sayıyı 35-40'lara zorlayacağım.
Asıl Hedefim : Günde 100+ Mekik

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Kilo verip kas geliştirmeyi istiyorsan sadece mekik yeterli olmaz profesyonel bir destek alman daha yararlı olucaktır.
Ayrıca yaptığın spor kadar yediğin besininde önemi var.

DeH$et

80+ Silver
Boylarımız aynı fakat benim kilom 55 civarı. Yaşım da 15 ve bende biraz kilo alıp çelimsiz vücuduma çeki düzen vermek istiyorum. Senin için ise mekik ve yürüyüş tek başına yetmez gibime geliyor

Berke Fitness

80+ Bronze
Erkek
(GYM'e gidemem)

Evde kendimce spor yapmaya çalışıyorum , Göbek için mekik çekiyorum (Aşağıda tablo var) , Kas için şınav çekeceğim ama kollarım çok güçsüz olduğu için çekemiyorum . (eskiden zayıfken bile şınav çekemiyordum)

Mekik Tablosu :
Açıklama : Yeniden başlayacağım için ilk gün fazla yapmadım her gün 1 setteki sayıyı artırarak mekik sayısını yükselttim şuan 1 set'te en fazla 30 mekik çekebiliyorum , akşam ve yarın ise bu sayıyı 35-40'lara zorlayacağım.
Kas için şınav çekmek; göbek eritmek için, karın kası yapmak için mekik çekmek tek başına hiç bir işe yaramaz. Spor için çok profesyonel değilsen gym'e gitmene gerek yok ben evde spor yapmaya başladım ve evde yapmaya devam ediyorum.
karın için yeni başlıyorsan bu antrenmanı öneririm
Bu antrenmandan hemen sonra 20 dakika düşük tempo yürüyüş, koşu, ip atlama birini yap.
Kolun için 5 kiloluk dumbbell almanı öneririm youtube'da çeşitli egzersizler bulabilirsin ve bacak çalışmayı da unutma.

Tüm bunları yaparken beslenme ve uyku gibi faaliyetler de en az antrenman kadar büyük rol oynar. Nasil beslenecegini bilmiyorsan anlatabilirim

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Erkek
(GYM'e gidemem)

Mekik Tablosu :
Beslenmede proteini artırıp karbonhidrat i azaltman gerek günlük kalori açığı fln direnç bandı alıp kas da yapabilirsiniz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
Kas için şınav çekmek; göbek eritmek için, karın kası yapmak için mekik çekmek tek başına hiç bir işe yaramaz. Spor için çok profesyonel değilsen gym'e gitmene gerek yok ben evde spor yapmaya başladım ve evde yapmaya devam ediyorum.
karın için yeni başlıyorsan bu antrenmanı öneririm
Bu antrenmandan hemen sonra 20 dakika düşük tempo yürüyüş, koşu, ip atlama birini yap.
Kolun için 5 kiloluk dumbbell almanı öneririm youtube'da çeşitli egzersizler bulabilirsin ve bacak çalışmayı da unutma.

Tüm bunları yaparken beslenme ve uyku gibi faaliyetler de en az antrenman kadar büyük rol oynar. Nasil beslenecegini bilmiyorsan anlatabilirim
Hazır bulmuşken sorayım protein tozu zararlımı ?
Proteğin tozunu antremadan önce mi sonra mı tüketelim ?

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
internette antrenman programları var.İstersen onlardan birini kendine uyarlayıp çalışabilirsin.
İlk gün fazla yüklenirsen kas ağrısı çekebilirsin.
Böyle bir durum normal olarak herkeste az çok oluyor.Lakin fazla zorlayıpta sakatlanma.

Erkek
(GYM'e gidemem)

Mekik Tablosu :
göbek eritmek için mekike gerek yok kardio yapabilirsin
kardio=(düzenli bir şekilde)Koşma,yürüme,yüzme,bisiklet,tenis
kol kası için bütçene uygun direnç bantları satılıyor dechtalonda veya biraz daha bütçeni artırakcak isen 5kilo 2x dambıl alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

antremanlar için bu kanal baya başarılı=

Dejour

80+ Bronze
göbek eritmek için mekike gerek yok kardio yapabilirsin
kardio=(düzenli bir şekilde)Koşma,yürüme,yüzme,bisiklet,tenis
kol kası için bütçene uygun direnç bantları satılıyor dechtalonda veya biraz daha bütçeni artırakcak isen 5kilo 2x dambıl alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

antremanlar için bu kanal baya başarılı=
teşekkür ederim.

Top Bottom