Neler Yeni

kiloluyken kilo korumak mı definasyon mu ?

ridvans7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ridvan Seyhan
merhabalar spora yeni başladım 1 2 ay falan oldu. 185 boy 95 kiloyum aklımda hep diyet yapıp zayıflamak vardı fakat çevremdeki arkadaşlarıma bakınca hepsi kilo almaya çalışıyor. Kilo almanın kilo vermekten daha zor olduğunu düşünüyorum. Hazır yüksek kilodayken temiz beslenip güçlenme odaklı kas mı inşa etmeliyim yoksa diyete devam mı etmeliyim? (Şu anda diyet yapıp ideal kiloma düşünce yeterli büyüklükte olacağımı düşünmüyorum yani ileride bulka girmem gerekecek bence , yeterli size'a varınca definasyona girmek daha mı mantıklı olur?)

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
merhabalar spora yeni başladım 1 2 ay falan oldu. 185 boy 95 kiloyum aklımda hep diyet yapıp zayıflamak vardı fakat çevremdeki arkadaşlarıma bakınca hepsi kilo almaya çalışıyor. Kilo almanın kilo vermekten daha zor olduğunu düşünüyorum. Hazır yüksek kilodayken temiz beslenip güçlenme odaklı kas mı inşa etmeliyim yoksa diyete devam mı etmeliyim? (Şu anda diyet yapıp ideal kiloma düşünce yeterli büyüklükte olacağımı düşünmüyorum yani ileride bulka girmem gerekecek bence , yeterli size'a varınca definasyona girmek daha mı mantıklı olur?)
Bana sorarsan sakatlanmayacak şekilde ağır kaldırıp az bir şey kilo versen güzel olur. Ben de 1.85 im şu an kilom 82 falandı en son. Ben de 95 leri gördüm kickboks yapıyordum eğer antrenman yapıp sıkı bir vücudun olursa kilolu görünmezsin. Ben ozamanlar daha kalın duruyordum şu an daha atletik duruyorum. Bana sorarsan 85-90 arasına güzel ağırlık kaldırarak inersen gayet fit görünürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,603
Üyeler
164,535
Son üye
ask4r
Top Bottom