Neler Yeni

kimsenin itirazı yok ise HP Victus laptopu alıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,292
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İş yapmaz o zaman kanka direkt söyliyim. MUX olmayan laptop' un gözümde değeri eski zamanlarda atı olupta binmek yerine yanında yayan giden insanlara benziyor. Rekabetçi oyunlarda DEVASA fark yaratıyor mux yokken 144' ün altına bile düşebiliyor bu cihazlar valo gibi oyunlarda

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
İş yapmaz o zaman kanka direkt söyliyim. MUX olmayan laptop' un gözümde değeri eski zamanlarda atı olupta binmek yerine yanında yayan giden insanlara benziyor. Rekabetçi oyunlarda DEVASA fark yaratıyor mux yokken 144' ün altına bile düşebiliyor bu cihazlar valo gibi oyunlarda
Monitörle kullanılırsa cihaz Max gücü çeker ve MUX ile aynı FPS değerlerine ulaşır. 6600H ile 144 ün altına düşmez bu cihaz fakat MUX'a göre tabikide düşük fps sergileyecek. Ben Nitro'yu daha mantıklı buluyorum fakat 3060 modeli gibi MUX olup olmadığını bilmiyorum. Acer'in sitesinde bir kaynak yok bununla ilgili o yüzden incelemeleri beklemek lazım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,292
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Monitörle kullanılırsa cihaz Max gücü çeker ve MUX ile aynı FPS değerlerine ulaşır. 6600H ile 144 ün altına düşmez bu cihaz fakat MUX'a göre tabikide düşük fps sergileyecek. Ben Nitro'yu daha mantıklı buluyorum fakat 3060 modeli gibi MUX olup olmadığını bilmiyorum. Acer'in sitesinde bir kaynak yok bununla ilgili o yüzden incelemeleri beklemek lazım.
Kanka monitör takıcak olsam gider masaüstü alırım. Yok monitörden sökünce taşırım falan bos iş. Fişten çekince zaten neredeyse hiçbir iş yapamayan cihazlar bunlar. Ya pil bitiyor ya da 20-30W' ı geçmiyor.

Ki mux yokken Nvidia ayarlarının büyük bir kısmına erişim olmayısından falan bahsetmedim bile.
19k' ya 3050ti alıyosun 5300 3dmark puanı var aynı fiyatta muadili kasa 10k+ puan alıyor bi zahmet mux olsun mux yokken sen o 3DMARK puanını 3800-4200 gibi baz al :D

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Burak

artık laptop aramaktan gına geldi bunu alıyorum düşünceleriniz nelerdir? ram eklemesi de yapacağım ram önerisi de verebilir misiniz
bunun altına 6 fanlı soğutucu al ızgara gibi olanlardan birde evdeysen ethernet kablosunu bağlamanla uçup gider, ev hayatı için alıyorsanız masaüstü almanızı öneririm.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Kanka monitör takıcak olsam gider masaüstü alırım. Yok monitörden sökünce taşırım falan bos iş. Fişten çekince zaten neredeyse hiçbir iş yapamayan cihazlar bunlar. Ya pil bitiyor ya da 20-30W' ı geçmiyor.
Evet doğruda MUX genellikle Rekabetçi oyunlarda çok fazla işe yarıyor. Nitro için ayrıntılı bir araştırma yapmayı planlıyorum, MUX olup olmadığını öğrenmem gerek.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,292
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Evet doğruda MUX genellikle Rekabetçi oyunlarda çok fazla işe yarıyor. Nitro için ayrıntılı bir araştırma yapmayı planlıyorum, MUX olup olmadığını öğrenmem gerek.
Onu bi çöz valla lazım MUX, 2023 olacak yıl. MUX olmayan laptop alınmaz artık.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Onu bi çöz valla lazım MUX, 2023 olacak yıl. MUX olmayan laptop alınmaz artık.
Biraz bakındım kaynak bulmak çok zordu, tahmin ettiğim gibi 3060 ve yukarı modellerde bulunduğunu yazmışlar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,492
İsim
Hacı
Yapıştır geç.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru