Neler Yeni

kimsenin itirazı yok ise HP Victus laptopu alıyorum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Ege Hanedar

80+ Bronze
bu fiyatlara doğru düzgün muxlu laptop var sanki,3d mark skorunun muxla orantili doğru düzgün etkiside yok bu arada. kendi 3050 cihazimda 5.2k puan alıyorum,nitronun 3050 modelinde mux yok victus güzel seçim soğutmasıda kötü değil.

QRuder

80+ Silver
32 diye biliyorum ama pek emin değilim hocam. Garanti dışı kalıp kalmadığını ben de bilmiyorum ama herkes garanti kapsamında kalıyor diyor yine de emin olmak için hp desteğe yazdım bende isterseniz cevap gelince paylaşabilirim
dostum öyle değil sanırım satıcı kimse ona sormalısın ben HepsiBuradadan victus aldım satan satıcı içini açarsam garanti dışında kalır ve garantiye kabul etmeyeceğini söyledi hp destek zarar vermediğin sürece garanti dışında kalmaz diyor zaten hp nin kendi sitesinden alırsan sanırım öyle oluyor iyice araştır 8gb ram le takılıyorum bana da yarar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YUSUF YAKAR

artık laptop aramaktan gına geldi bunu alıyorum düşünceleriniz nelerdir? ram eklemesi de yapacağım ram önerisi de verebilir misiniz
Üstad memnun musun ben de almayı düşünüyorum da ısınması hoparlörü ve pil durumu nasıl acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,173
Üyeler
162,924
Son üye
conlife