Neler Yeni

King 7 Kaciranlar icin

İceWolf

80+ Silver

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Stoklar iyice rahatlarsa 329$ msrp li ama şuan 700$ civarı satılan 3060 ın, 400$ a düşmesi hiçde zor değil.

İnşallah düşerde insanlarımız daha ucuza istedikleri sistemlere sahip olabilirler.
Adamsın 👍

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Stoklar iyice rahatlarsa 329$ msrp li ama şuan 700$ civarı satılan 3060 ın, 400$ a düşmesi hiçde zor değil.

İnşallah düşerde insanlarımız daha ucuza istedikleri sistemlere sahip olabilirler.
Düşerse :kekw:

İceWolf

80+ Silver
Düşüyor :) tabii ki 1 günde yükselmedi, 1 gündede düşmeyecek. Bir bilgi daha veriyim. Sarı siteyide takip ediyorum. Sarı sitede satılan riglere bakmanızı tavsiye ediyorum. Satılan rig sayısı 20 gündür acayip arttı. Stokların çoğalmasıyla miningcilerin kartları toplamak yerine ellerindeki kartları satışa geçmesi arasında bir ilişki varmı onuda değerlendirebilirsiniz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Düşüyor :) tabii ki 1 günde yükselmedi, 1 gündede düşmeyecek. Bir bilgi daha veriyim. Sarı siteyide takip ediyorum. Sarı sitede satılan riglere bakmanızı tavsiye ediyorum. Satılan rig sayısı 20 gündür acayip arttı. Stokların çoğalmasıyla miningcilerin kartları toplamak yerine ellerindeki kartları satışa geçmesi arasında bir ilişki varmı onuda değerlendirebilirsiniz.
8.9 a bir rtx 3060 , i5 11400f yakalasak çok iyi olur

arisaka

80+ Bronze
Kardeş dün güldürdün saol bugünde kaldığın yerden devam ediyorsun. İtopya ve vatan ne kadar saf firmalarki senden danışmanlık almamışlar ve 16k ya sattıkları sistemleri 20k ya çıkacağını bile bile 11.5k ya satıyorlar. Yazık ya bir ton zarar ediyorlar. :)

Son 1 yıldır ne stok bulunabiliyordu nede fiyatlar düşüyordu. Burda haklısın ama ondan önceki 15 senede fiyatlar hep stabildi. 30 yaşındaymışsın ama son 1 yıldırmı bu dünyadasın.

Ya kardeş sen niye anlamıyorsun! Ekran kartları, 1 yıldır dediğin aylar boyunca $ bazında %300 fiyatlara çıktı. Şuan 20k ya satılan sistemlerde en az 10k ekran kartındaki fiyatların şişmesi farkı var. Son 15 gündür piyasada ekran kartları çoğaldı, stoklar arttı, fiyatlar düşüyor. Bu sistemlerdeki fiyat düşmelerinin sebebinin, ekran kartlarındaki fiyatların düşmesi olduğu hiç aklına gelmiyor değilmi.
Ekran kartları çoğalsa, stoklar artsa ne olacak abicim hangi dünyada yaşıyorsun sen? dolar gerçeği bir yana, ethereum-btc bir yana, silikon krizi bir yana halen daha fiyatlar düşecek diye millete hayal satıyorsunuz. Hiç bir şeye gerek yok sadece ethereum 3300 den yine 4000 lere çıksın bak gör küresel çapta nasıl kartlar uçuyor, üstüne dolar artarsa da tuzu biberi, tüm sektörün silikon krizinin 2023 den önce son bulmayacağını söylemesi de cabası.

Neyse bir şey demiyorum siz fiyatlar düşecek sanmaya devam edin.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

İceWolf

80+ Silver
Ekran kartları çoğalsa, stoklar artsa ne olacak abicim hangi dünyada yaşıyorsun sen? dolar gerçeği bir yana, ethereum-btc bir yana, silikon krizi bir yana halen daha fiyatlar düşecek diye millete hayal satıyorsunuz. Hiç bir şeye gerek yok sadece ethereum 3300 den yine 4000 lere çıksın bak gör küresel çapta nasıl kartlar uçuyor, üstüne dolar artarsa da tuzu biberi, tüm sektörün silikon krizinin 2023 den önce son bulmayacağını söylemesi de cabası.

Neyse bir şey demiyorum siz fiyatlar düşecek sanmaya devam edin.
Ooooo sana birde ETH kazım zorluğunun giderek arttığını ve gelirinin $ bazında düştüğünü anlatmaya kalksam iş uzar gider... Neyse sen $ bazında eth fiyatı arttıkça mining gelirininde artacağını düşün dur.

İceWolf

80+ Silver
Armor diye yazılır. Sorunlu ısınan kart diye okunur ..
6600 zaten çok ısınan bir kart değilki dostum. 1 aydır ölçüyorum daha 100 wattı görmedi tüketimi. Ortalama 65-75w larda çalışıyor. Elektrik tüketimi az olduğundan heralde sıcaklıklarıda hem gigabytta hemde Asus Dualde 65 C yi geçmedi. Diğer modelleri kullanmadım o yüzden onlara bişey diyemem.

Nako94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Okan
6600 zaten çok ısınan bir kart değilki dostum. 1 aydır ölçüyorum daha 100 wattı görmedi tüketimi. Ortalama 65-75w larda çalışıyor. Elektrik tüketimi az olduğundan heralde sıcaklıklarıda hem gigabytta hemde Asus Dualde 65 C yi geçmedi. Diğer modelleri kullanmadım o yüzden onlara bişey diyemem.
Hocam bekleyelim mi sistem almadım henuz

İceWolf

80+ Silver
Zaten 3 gün kaldı 6500xt için. Siz bilirsiniz ama bana göre AMD düşünüyorsanız bekleyin derim. Nvidia düşünüyorsanızda 24 ünü bekleyin derim. Ama arada bugünkü 11.500TL gibi cazip sistemler çıkarsada değerlendirin derim. Sonuçta alınmış alınmıştır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,862
Üyeler
166,096
Son üye
Snufkin
Top Bottom