Sence bu ay çıkar mı 3060’lı sistem uygun fiyata kardeşim?amd olunca apu, intel olunca apu sayılmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3 ay önce de 8 bine 3060 almayanı dövüyorlardı. artık fiyatların yükselmesine alışmamız lazım
Sence bu ay çıkar mı 3060’lı sistem uygun fiyata kardeşim?amd olunca apu, intel olunca apu sayılmıyor mu
2-3 ay önce de 8 bine 3060 almayanı dövüyorlardı. artık fiyatların yükselmesine alışmamız lazım
beynim yandı 11400 apu işte üff intel tarafı kafamı karıştırıyor sizide boşuna uğraştırdığım için kusura bakmayın ama mantıksız apu ile ekran kartı kullanmakhala neyin çabasındasın arkadaşım, dahili ekran kartlı sistem işte. amd apu deniyor intelin onla ilgili bir adı yok
bilmem, çıkar inşallah. ama fiyatların algısının da yavaş yavaş yükseldiğini düşünüyorumSence bu ay çıkar mı 3060’lı sistem uygun fiyata kardeşim?
Donanım arşivinin sistemle ilgili nasıl olur sence giriş-orta? Orta-üst?bilmem, çıkar inşallah. ama fiyatların algısının da yavaş yavaş yükseldiğini düşünüyorum
bilmem, çıkar inşallah. ama fiyatların algısının da yavaş yavaş yükseldiğini düşünüyorum
Firmalar kazık peşinde dostum. Fiyat algısının artması bir kitleyi mutlu ediyor, anladın sen.bilmem, çıkar inşallah. ama fiyatların algısının da yavaş yavaş yükseldiğini düşünüyorum
Kazıkla ne alakası var. Aşağı yukarı ortalama 3060 lı bir sistemin Türkiye maliyeti 950-1000 usd. Dolar 10 sa 10000 tl, 13 se 13000 tl. Basit matematik.Donanım arşivinin sistemle ilgili nasıl olur sence giriş-orta? Orta-üst?
Firmalar kazık peşinde dostum. Fiyat algısının artması bir kitleyi mutlu ediyor, anladın sen.![]()
Kim 1000usd dedi? Ekran kartı fiyatları dediğin fiyatın yarısına alınıp hazır sistemle satılıyor. Herkesin derdi kar oranını arttırmak. Adam 1 veya 2 kazanmak değil 10 kazanmak istiyor.Kazıkla ne alakası var. Aşağı yukarı ortalama 3060 lı bir sistemin Türkiye maliyeti 950-1000 usd. Dolar 10 sa 10000 TL, 13 se 13000 TL. Basit matematik.
Ben dedim maliyetleri bu diye. Biliyorum çünkü aşağı yukarı firmalara giden distribütör maliyetlerini. Ortalama 3060 lı bir sistem işlemcisiydi, ekran kartıydı 1000 usd + kdv maliyetliKim 1000usd dedi? Ekran kartı fiyatları dediğin fiyatın yarısına alınıp hazır sistemle satılıyor. Herkesin derdi kar oranını arttırmak. Adam 1 veya 2 kazanmak değil 10 kazanmak istiyor.
Neyse dostum sence donanım arşivinin sistemi hangi segmentte olur rtx gelir mi artık uzun zamandır yapmıyor sence?Ben dedim maliyetleri bu diye. Biliyorum çünkü aşağı yukarı firmalara giden distribütör maliyetlerini. Ortalama 3060 lı bir sistem işlemcisiydi, ekran kartıydı 1000 usd + kdv maliyetli
Bence bugünkü sistem gayet iyi fiyattaydı.Bu insanlar artık uyanmazsa 2-3 ay sonrasında 3060’ın fiyatı 20.000₺ olucak indirimle 15.000₺’ye düşürdüler diye insanlar saldıracak. İnsanları bir fiyata alıştırıp sonra da indirim yaptık demeye getirecekler.
Ben bugün çıkan sistemi bilgili bir insanın alacağını şahsen düşünmüyorum ama alamayıp tüh kaçırdım diyen çook insan gördüm bence başarıyorlar. Çok güzel yiyorlar insanları.
Neyse dostum sence donanım arşivinin sistemi hangi segmentte olur rtx gelir mi artık uzun zamandır yapmıyor sence?
Bütün segmenti saydın zaten kardo :d Bu ay 3060’lı sistem almayı düşünüyorum çıkmaz mı ya sence? Haftaya veya öbür haftaya? 12-13k fiyata?Bence bugünkü sistem gayet iyi fiyattaydı.
Donanım arşivi bence 14-15 bin liraya sistem çıkarmaz. Bu forumdaki kitle bütçe olarak o seviyede insanlar değiliz.
13 bin liraya en fazla 3060 çıkarır. 1660 super ya da ti firmalarda stok varsa çıkartabilir.
6500 ve 3050 kartlar çıkacak. Onlarla ilgili az stoklu bir sistem de olabilir.
Evet hepsini saymış gibi oldum doğru diyorsun.Bütün segmenti saydın zaten kardo :d Bu ay 3060’lı sistem almayı düşünüyorum çıkmaz mı ya sence? Haftaya veya öbür haftaya? 12-13k fiyata?
Sistem mi vardı? Tekil olarak gördüm 11.500₺’di. Piyasada epey varda çoğu 15-16k fiyatlarda.Evet hepsini saymış gibi oldum doğru diyorsun.
Bence donanım arşivi olmasa da 3060 lı sistem çıkabilir. Piyasada epey var gördüğüm kadarıyla. dün itopya da 13 k ya 3060 vardı sanki
İtopya mı çıkarır yine acaba. sinerjide iş yok gibi uzun zamandır sessiz.Evet hepsini saymış gibi oldum doğru diyorsun.
Bence donanım arşivi olmasa da 3060 lı sistem çıkabilir. Piyasada epey var gördüğüm kadarıyla. dün itopya da 13 k ya 3060 vardı sanki
Bence çıkarırsa ya itopya ya da gaming.gen çıkartır. Yanlış takip etmiyorsam en çok onların stokları var ekran kartındaSistem mi vardı? Tekil olarak gördüm 11.500₺’di. Piyasada epey varda çoğu 15-16k fiyatlarda.
İtopya mı çıkarır yine acaba. sinerjide iş yok gibi uzun zamandır sessiz.