KİNG-X ÇIKTI !!! İTOPYA

Sisteme bak ahahahfsaksdf

Nerede kardeşim link ver de millet gidip alsın. Tek tek topla bak indirim varsa sistem indirimlidir. Biri 10 tane sistem yapsın sonra habire onu örnek verin böyle bir kafa sekli yok. Kimse size indirimli bir sistem yapmak zorunda değil ki bu indirimli hazır sistem işini ben başlattım ama artık yayıncıların bu indirimli sistem işine son vermesi gerektiğini de düşünmüyor değilim çünkü bu bazılarında müthiş bir hazircilik ve doyumsuzluk ortaya cikartti
Arkadaşımızın fikrini onaylama veya başka bir anlamda değil, çünkü o kadar bilgim yok parçalar konusunda ama vatan'da ne var ne yok diye incelemek için girince gördüm, gerçekten varmış. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-h610m-g-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html
Alınır mı gerçekten fiyatına göre ne dersiniz?

Arkadaşımızın fikrini onaylama veya başka bir anlamda değil, çünkü o kadar bilgim yok parçalar konusunda ama vatan'da ne var ne yok diye incelemek için girince gördüm, gerçekten varmış. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-h610m-g-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html
Alınır mı gerçekten fiyatına göre ne dersiniz?
Yoo onaylayabilirsin bir şey diyemem link için de teşekkürler bu gibi konularda link verilse konu uzamaz son zamanlarda vatanın indirimleri benim de dikkatimi cekiyor

Yoo onaylayabilirsin bir şey diyemem link için de teşekkürler bu gibi konularda link verilse konu uzamaz son zamanlarda vatanın indirimleri benim de dikkatimi cekiyor
Yok çok bilgim olsa müdahil olurum da bilmeden onay-red olmaz :) seviliyorsun, rica ederim. Bana da baktıkça iyi geliyor şu an şu sistem bilmiyorum iyi midir kötü müdür artık:D

Nerede kardeşim link ver de millet gidip alsın. Tek tek topla bak indirim varsa sistem indirimlidir. Biri 10 tane sistem yapsın sonra habire onu örnek verin böyle bir kafa sekli yok. Kimse size indirimli bir sistem yapmak zorunda değil ki bu indirimli hazır sistem işini ben başlattım ama artık yayıncıların bu indirimli sistem işine son vermesi gerektiğini de düşünmüyor değilim çünkü bu bazılarında müthiş bir hazircilik ve doyumsuzluk ortaya cikartti
https://www.vatanbilgisayar.com/int...oxia-500gb-ssd-16gb-ram.html#urun-ozellikleri arkadaş attığında satın alınabilir pozisyondaydı.

Ka
Giriş seviye kasa, giriş seviye Ram. Orta seviye fiyat.
4.999 liraya aldığın apu sisteme de aynı kasa aynı ramlar
15.999 liraya aldığın sisteme de aynı kasa aynı ramlar.
Mantıklı mı?
Kanka kasa ucuz ve kaliteli. Giriş seviyesi deyip geçme. Kasa 2000 lira olsa kaliteli derdin.

Yapma artık öyleyse sende?

@Abdullah Hacıgül Abi Nisan-Mayıs arası 3060ti sistem patlat seni bekliyoruz valla
Patlatıyor adam hakkı ödenmez ama bunlara ne dersin ? Bundan önceki 11400f'li sistemin ekran kartını sök veya sözüm ona 1k kâr etmek için al ve satışa sun ! Bu bir tek banamı garip geliyor ne dersiniz ? Buyurun onlarcası var.

Ekler

• Screenshot_20220418-142726_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20220418-142726_sahibindencom.jpg
    125.2 KB · Hit: 43
  • Screenshot_20220418-142709_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20220418-142709_sahibindencom.jpg
    194.4 KB · Hit: 42
  • Screenshot_20220418-100110_letgo.jpg
    Screenshot_20220418-100110_letgo.jpg
    275 KB · Hit: 45
Patlatıyor adam hakkı ödenmez ama bunlara ne dersin ? Bundan önceki 11400f'li sistemin ekran kartını sök veya sözüm ona 1k kâr etmek için al ve satışa sun ! Bu bir tek banamı garip geliyor ne dersiniz ? Buyurun onlarcası var.
bu beğenilmeyen sistemlerin daha düşüğüne çıkmaları son kullanıcının işine yaramıyor zaten. yorumları hepsini okudum. daha önceki sistemlerin yorumlarını da okuduk. bu sistem 10 bin liraya çıksa altında bir dolu
''kartı satarım bu kadar kâr ederim''.
''kart hariç sistemi satarım bu kadar kâr ederim''.
''al-sat için alınır mı?''
''sistem sarı siteye düşmüş gerçek kullanıcılar alamıyor ya''
bunlarla dolacaktı. o yüzden Abdullah'a bende katılıyorum.

bu beğenilmeyen sistemlerin daha düşüğüne çıkmaları son kullanıcının işine yaramıyor zaten. yorumları hepsini okudum. daha önceki sistemlerin yorumlarını da okuduk. bu sistem 10 bin liraya çıksa altında bir dolu
''kartı satarım bu kadar kâr ederim''.
''kart hariç sistemi satarım bu kadar kâr ederim''.
''al-sat için alınır mı?''
''sistem sarı siteye düşmüş gerçek kullanıcılar alamıyor ya''
bunlarla dolacaktı. o yüzden Abdullah'a bende katılıyorum.
Bir yaramaz iki yaramaz. Standart hale dönüşürse yarar üstad

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,353
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri