ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,344
Neden bana her şey pahalı geliyor
Arkadaşımızın fikrini onaylama veya başka bir anlamda değil, çünkü o kadar bilgim yok parçalar konusunda ama vatan'da ne var ne yok diye incelemek için girince gördüm, gerçekten varmış. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-h610m-g-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.htmlNerede kardeşim link ver de millet gidip alsın. Tek tek topla bak indirim varsa sistem indirimlidir. Biri 10 tane sistem yapsın sonra habire onu örnek verin böyle bir kafa sekli yok. Kimse size indirimli bir sistem yapmak zorunda değil ki bu indirimli hazır sistem işini ben başlattım ama artık yayıncıların bu indirimli sistem işine son vermesi gerektiğini de düşünmüyor değilim çünkü bu bazılarında müthiş bir hazircilik ve doyumsuzluk ortaya cikartti
Yoo onaylayabilirsin bir şey diyemem link için de teşekkürler bu gibi konularda link verilse konu uzamaz son zamanlarda vatanın indirimleri benim de dikkatimi cekiyorArkadaşımızın fikrini onaylama veya başka bir anlamda değil, çünkü o kadar bilgim yok parçalar konusunda ama vatan'da ne var ne yok diye incelemek için girince gördüm, gerçekten varmış. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-h610m-g-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html
Alınır mı gerçekten fiyatına göre ne dersiniz?
Yok çok bilgim olsa müdahil olurum da bilmeden onay-red olmazYoo onaylayabilirsin bir şey diyemem link için de teşekkürler bu gibi konularda link verilse konu uzamaz son zamanlarda vatanın indirimleri benim de dikkatimi cekiyor
https://www.vatanbilgisayar.com/int...oxia-500gb-ssd-16gb-ram.html#urun-ozellikleri arkadaş attığında satın alınabilir pozisyondaydı.Nerede kardeşim link ver de millet gidip alsın. Tek tek topla bak indirim varsa sistem indirimlidir. Biri 10 tane sistem yapsın sonra habire onu örnek verin böyle bir kafa sekli yok. Kimse size indirimli bir sistem yapmak zorunda değil ki bu indirimli hazır sistem işini ben başlattım ama artık yayıncıların bu indirimli sistem işine son vermesi gerektiğini de düşünmüyor değilim çünkü bu bazılarında müthiş bir hazircilik ve doyumsuzluk ortaya cikartti
Kanka kasa ucuz ve kaliteli. Giriş seviyesi deyip geçme. Kasa 2000 lira olsa kaliteli derdin.Giriş seviye kasa, giriş seviye Ram. Orta seviye fiyat.
4.999 liraya aldığın apu sisteme de aynı kasa aynı ramlar
15.999 liraya aldığın sisteme de aynı kasa aynı ramlar.
Mantıklı mı?
Ok.Ka
Kanka kasa ucuz ve kaliteli. Giriş seviyesi deyip geçme. Kasa 2000 lira olsa kaliteli derdin.
Yapma artık öyleyse sende?Nerede kardeşim link ver de millet gidip alsın. Tek tek topla bak indirim varsa sistem indirimlidir. Biri 10 tane sistem yapsın sonra habire onu örnek verin böyle bir kafa sekli yok. Kimse size indirimli bir sistem yapmak zorunda değil ki bu indirimli hazır sistem işini ben başlattım ama artık yayıncıların bu indirimli sistem işine son vermesi gerektiğini de düşünmüyor değilim çünkü bu bazılarında müthiş bir hazircilik ve doyumsuzluk ortaya cikartti
Patlatıyor adam hakkı ödenmez ama bunlara ne dersin ? Bundan önceki 11400f'li sistemin ekran kartını sök veya sözüm ona 1k kâr etmek için al ve satışa sun ! Bu bir tek banamı garip geliyor ne dersiniz ? Buyurun onlarcası var.@Abdullah Hacıgül Abi Nisan-Mayıs arası 3060ti sistem patlat seni bekliyoruz valla
bu beğenilmeyen sistemlerin daha düşüğüne çıkmaları son kullanıcının işine yaramıyor zaten. yorumları hepsini okudum. daha önceki sistemlerin yorumlarını da okuduk. bu sistem 10 bin liraya çıksa altında bir doluPatlatıyor adam hakkı ödenmez ama bunlara ne dersin ? Bundan önceki 11400f'li sistemin ekran kartını sök veya sözüm ona 1k kâr etmek için al ve satışa sun ! Bu bir tek banamı garip geliyor ne dersiniz ? Buyurun onlarcası var.
Bir yaramaz iki yaramaz. Standart hale dönüşürse yarar üstadbu beğenilmeyen sistemlerin daha düşüğüne çıkmaları son kullanıcının işine yaramıyor zaten. yorumları hepsini okudum. daha önceki sistemlerin yorumlarını da okuduk. bu sistem 10 bin liraya çıksa altında bir dolu
''kartı satarım bu kadar kâr ederim''.
''kart hariç sistemi satarım bu kadar kâr ederim''.
''al-sat için alınır mı?''
''sistem sarı siteye düşmüş gerçek kullanıcılar alamıyor ya''
bunlarla dolacaktı. o yüzden Abdullah'a bende katılıyorum.