@Abdullah Hacıgül en iyi f/p dedin video bile paylaşmadın
Spec delta kötü kasa mı? Corsair ram kötü mü? Sistem pahalı ama bence dedikleriniz biraz saçma. Ayrıca anlamadığım bir şey h serisi ile b serisi arasında hiçbir fark yok. %1-2 performans fark var sadece onun dışında ekstra özelliği yok.hadi bu fiyat yapıyon
H610 ne?
Spec delta ne ?
Corsair ramler ne ?
Giriş seviye kasa, giriş seviye Ram. Orta seviye fiyat.Spec delta kötü kasa mı? Corsair ram kötü mü? Sistem pahalı ama bence dedikleriniz biraz saçma. Ayrıca anlamadığım bir şey h serisi ile b serisi arasında hiçbir fark yok. %1-2 performans fark var sadece onun dışında ekstra özelliği yok.
O zaman gidip parayı basacaksın daha yüksek sistem alacaksın.Giriş seviye kasa, giriş seviye Ram. Orta seviye fiyat.
4.999 liraya aldığın apu sisteme de aynı kasa aynı ramlar
15.999 liraya aldığın sisteme de aynı kasa aynı ramlar.
Mantıklı mı?
Ya 3060 ı boşver. Rx6600xt rog strix satıldı 8000 e.Birde şöyle bir şey var yukarda arkadaş sağolsun üşenmemiş tek tek toplamış.3060 için 11k desek ki bu fiyata alan hata yapar.geri kalan sisteme 8k desek ..19k yapıyor. Bu bir hazır sistem.hazır sistemlerde albeni olur indirim çok olur nereden bakarsan bak fiyat performans bir tarafı yok açık ve net bence Bu hafta 3060 lar 8k dan satılmadımı ?
hani nerdeİyiki ryzen 5 5600x ve Asus Dual Rx 6660 xt'yi 14 K ya almışım
1 ay öncehani nerde
vatanda 15799 a aynı islemcili 3060 ti li satıldı ama sen bilirsin yinede.12400F bir sistem için pahalı bir sistem değil
Vatan'da oluyor mu ya öyle şeyler herkes çok pahalı dediği için önyargı oluşmuştu hiç bakmıyordum ama bakarım böyleysevatanda 15799 a aynı islemcili 3060 ti li satıldı ama sen bilirsin yinede.
Keşke şimdi de olsa. Güle güle kullanın.1 ay önce
Nerede kardeşim link ver de millet gidip alsın. Tek tek topla bak indirim varsa sistem indirimlidir. Biri 10 tane sistem yapsın sonra habire onu örnek verin böyle bir kafa sekli yok. Kimse size indirimli bir sistem yapmak zorunda değil ki bu indirimli hazır sistem işini ben başlattım ama artık yayıncıların bu indirimli sistem işine son vermesi gerektiğini de düşünmüyor değilim çünkü bu bazılarında müthiş bir hazircilik ve doyumsuzluk ortaya cikarttivatanda 15799 a aynı islemcili 3060 ti li satıldı ama sen bilirsin yinede.