kozroS
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
hawk f4 , xdrive fırtına xdriveda fiyat farkı var ancak o güzeldi.hangi modeli vardı hocam
hawk f4 , xdrive fırtına xdriveda fiyat farkı var ancak o güzeldi.hangi modeli vardı hocam
Bu marka daha önce aldım sağ kol dayama alt kısımdan kırıldı. Önermiyorum. Xdrive kullanıyorum şu anda.Bu mu hawk mi arkadaşlar
XDrive Toryum modeline bak hocam. Koltuk bana biraz küçük kalıyor ama bel ve boyun minderi düzgün oturduğunda çok iş yapıyor. Ağrı falan kalmıyor, belim ağrıyınca oturuyorum geçiyor resmen.En ergonomik ve ortopedik olanı hangisi acaba ? bel ve boyun ağrıları problemleri için iyi gelecek ?
muhtemelen bu tarz oyuncu koltuklarının hiç biri bu konuda yardımcı olmaz ama ne yapabilirim sizce![]()
xdrive 15'li plus da çok öneren var , farkı var mıdır ?XDrive Toryum modeline bak hocam. Koltuk bana biraz küçük kalıyor ama bel ve boyun minderi düzgün oturduğunda çok iş yapıyor. Ağrı falan kalmıyor, belim ağrıyınca oturuyorum geçiyor resmen.
Fark vardır, kumaş ve sünger yoğunluğu 15'li de daha fazla.xdrive 15'li plus da çok öneren var , farkı var mıdır ?