herkesin beklentisi yüksekti,yani 1650 değil de 1660super veye 2060 olsaydı daha iyi olurdu.Artık bu devirde 1650 yetersiz kalıyor diye düşünüyorum şahsen.Sorum başlıkta ki gibi. Bunun sebebi nedir ? Aynı parçalarla 0 toplamaya göre gayet ucuz kalıyor aslında sistem. Bunun sebebini merak ediyorum.
Fiyatına göre düşünmek lazım amaherkesin beklentisi yüksekti,yani 1650 değil de 1660super veye 2060 olsaydı daha iyi olurdu.Artık bu devirde 1650 yetersiz kalıyor diye düşünüyorum şahsen.
fiyatına göre iyi,bunu kimse inkar etmiyor fakat çok büyük beklentiler içerisine girdi herkes.5200tl ye 1660 super r5 3600 almıştı kuzenim donanım arşivinden.Bu fiyatlarda çıkmasını beklemiyorum fakat 1650 1080p de bile çoğu oyunda sıkıntı çıkartıyor ağır oyunlardan bahsetmiyorum bile.İhtiyacı olan,bütçesini arttıramayan arkadaşlar için birebir.Fakat biraz daha ileriye dönük sistem olması için biraz daha geliştirilebilirdi.Fiyatına göre düşünmek lazım ama
Şahsen ben aldım. Çok oyun oynamam hatta neredeyse hiç. Giriş seviyesi ufak tefek kurgu Adobe programları geliştirmeye çalışıcam kendimi o yüzden aldım. Olurda kendimi geliştirirsem o zaman yükseltirim dedm. Fiyatına göre gayet iyi. Bence.Sorum başlıkta ki gibi. Bunun sebebi nedir ? Aynı parçalarla 0 toplamaya göre gayet ucuz kalıyor aslında sistem. Bunun sebebini merak ediyorum.
doğru olanı yapmışsınız hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.Şahsen ben aldım. Çok oyun oynamam hatta neredeyse hiç. Giriş seviyesi ufak tefek kurgu Adobe programları geliştirmeye çalışıcam kendimi o yüzden aldım. Olurda kendimi geliştirirsem o zaman yükseltirim dedm. Fiyatına göre gayet iyi. Bence.
Teşekkürlerdoğru olanı yapmışsınız hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bence gayet upgradeye açık bir sistem. İlerde 1650 yi satıp rx6600 alırsınız, i3 10100f rx6600 ü besleyebiliyor. Anakart ram ssd vs bunlar iyi bileşenler. Ekran kartı markasıda gayet bilindik bir marka ayrıca. Kasada ki tek kötü şey psu diyebilirim. İnsanların sistemi fiyatına göre yargılaması gerekirdi. Şuan bu piyasada aynı sistem aynı parçalarla 10.5 11k arası bir bandda toplanıyor çünkü 0 olarak.kendi görüşüme göre millet parça alayım upgrade edeyim diye uğraşmak istemediği için en azından 3-5 sene götürecek sistemlere ariyolar bu sistemi ben şahsen almış olsam 1 sene içinde gene masraf yapmam gerekir diye düşünuyorum yanlışssam düzeltin
iyi okuduğuna eminmisin yazdığımı senBence gayet upgradeye açık bir sistem. İlerde 1650 yi satıp rx6600 alırsınız, i3 10100f rx6600 ü besleyebiliyor. Anakart ram ssd vs bunlar iyi bileşenler. Ekran kartı markasıda gayet bilindik bir marka ayrıca. Kasada ki tek kötü şey psu diyebilirim. İnsanların sistemi fiyatına göre yargılaması gerekirdi. Şuan bu piyasada aynı sistem aynı parçalarla 10.5 11k arası bir bandda toplanıyor çünkü 0 olarak.
İlerde masrafla uğraşmak istemiyorlarsa 7k lık hazır sisteme boşa yönelip laf etmesin kimseiyi okuduğuna eminmisin yazdığımı senben diyorum ki ilerde tekrar masrafla uğraşmak istemeyenler zaten bu sistemi seçmemelerinin nedenii