Aldıysanız hayırlı olsun işinizi rahatlıkla görür bütçeniz varsa işlemciyi satıp r5 3600 yapmanızı öneririmSizce yayın + oyun işini götürebilecek bir sistem mi yoksa sorun yaratır mı?
KING3-LEGOO/AMD RYZEN 5 3500/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC
Aldıysanız hayırlı olsun işinizi rahatlıkla görür bütçeniz varsa işlemciyi satıp r5 3600 yapmanızı öneririm
Teşekkür ederim, aldım. F/P açısından daha iyisini bulamadım ama ben de işlemcisinden emin olamadım. Bir de işlemci soğutucu vs oluyor mu yoksa ekstra alıp takmam mı lazım?3500 yayın + oyun da zorlanabilir yükseltebiliyorsanız 3600x veya 5600x yapmaya çalışın
stok soğutucu oluyor hazır sistemlerdeTeşekkür ederim, aldım. F/P açısından daha iyisini bulamadım ama ben de işlemcisinden emin olamadım. Bir de işlemci soğutucu vs oluyor mu yoksa ekstra alıp takmam mı lazım?
Ne kadara aldınız bilmiyorum fakat uygun bir fiyatsa iyi bir seçim olmuş. İleride bütçeniz olunca işlemciyi R5 3600 veya R5 5600X yaparsınız.Sizce yayın + oyun işini götürebilecek bir sistem mi yoksa sorun yaratır mı?
KING3-LEGOO/AMD RYZEN 5 3500/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC