SENTOKI 80+ Bronze Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 702 Pazartesi, 21:24 #1 Bu tarz oyunları seviyorum ilk oyunu oynamadım Diablo 4 iade edip alıcam alınır mı?
Shyankh 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,283 Dahası Reaksiyon skoru 854 İsim Emirhan Pazartesi, 21:30 #2 İlk oyun hala oynanabilir seviyede, bence onu oynamalısın, sonra 2'yi alıp onu da oynarsın. Ben 2'yi oynamadım ama kesinlikle alınır, ilk oyunu 20 gün önce falan bitirdim, müthiş sardı.
İlk oyun hala oynanabilir seviyede, bence onu oynamalısın, sonra 2'yi alıp onu da oynarsın. Ben 2'yi oynamadım ama kesinlikle alınır, ilk oyunu 20 gün önce falan bitirdim, müthiş sardı.
S Sweyetsn 80+ Silver Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 2,205 Dahası Reaksiyon skoru 695 İsim Arda Salı, 18:40 #3 SENTOKI yazmış: Bu tarz oyunları seviyorum ilk oyunu oynamadım Diablo 4 iade edip alıcam alınır mı? Devamı için tıklayın... İlk oyunu oynamalısın hikayesi çok birleşik gidiyor, ve grafikleri kötü değil ilk oyunun.
SENTOKI yazmış: Bu tarz oyunları seviyorum ilk oyunu oynamadım Diablo 4 iade edip alıcam alınır mı? Devamı için tıklayın... İlk oyunu oynamalısın hikayesi çok birleşik gidiyor, ve grafikleri kötü değil ilk oyunun.