indirimkolik
80+
Çok yüksek ihtimalle Hynix çıkıyor desek daha doğru olur.Kingstonlardan Hynix CJR ya da JJR çıkıyor ikisinden biri.
Çok yüksek ihtimalle Hynix çıkıyor desek daha doğru olur.Kingstonlardan Hynix CJR ya da JJR çıkıyor ikisinden biri.
Hangisi daha iyidir CJR mi yoksa JJR mi?Kingstonlardan Hynix CJR ya da JJR çıkıyor ikisinden biri. Goodramlerde DJR en kötü ihtimalle CJR geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok
yok
Hynix dışında da samsung c die çıkıyor diye biliyorum o daha da kötü zaten.Çok yüksek ihtimalle Hynix çıkıyor desek daha doğru olur.
DJR en iyisi JJR bi altı JJR onun da bir altıHangisi daha iyidir CJR mi yoksa JJR mi?
Evet ama açılan konulardan c die çıkan kimseye rastlamadım. Konudaki belleği almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Satıcı ve gönderi de Amazon. Alınabilir bir risk.Hynix dışında da samsung c die çıkıyor diye biliyorum
Amazondan da iade ve garanti sıkıntıları yaşayan çok insan var ki hocam kesin sorun yaşanmayacak diye bir durum yok. Furylerin tek mantıklı yanı direk xmp ile cl17 3600 çalışabilmesi. DJR çipli Goodramleri elle ayarlayıp 3800mhz cl16da çalıştırmakta mümkün ama tabi bu dediğim çok uçuk bir değer ama 3600 mhz cl16 rahat çalışırlar DJR çip ile.Evet ama açılan konulardan c die çıkan kimseye rastlamadım. Konudaki belleği almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Satıcı ve gönderi de Amazon. Alınabilir bir risk.
3600mhz cl18/17/16 neredeyse fark yokKonudaki RAM çok daha mantıklı olur performans açısından.
kingston için fiyat çok iyi. teşekkürlerÇok yüksek ihtimalle Hynix çıkıyor desek daha doğru olur.
Paylaşmasında bir sakınca yok ki. İhtiyacı olanlar faydalansın hocam. Attığım ürün kötü değil de ben farklılık arayanlar için paylaştım.
Kötü ram demezler diyeni ne pek umursamamak lazım. Çip bilgisi eksiktir ya da yoktur. Marka takıntıları oluyor genellikle böyle insanların.
Arkadaşında attığı 8gb 3600mhz cl17 ramlar. İyi bir ram paylaşmış sağolsun.
Sanırım bu ürün dışında diğer alternatifler aşırı pahalı.
GOODRAM IRDM PRO HOLLOW WHITE 16GB 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
GOODRAM IRDM PRO HOLLOW WHITE 16GB 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile IRP-W3600D4V64L18/16G ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam instagram da bir sayfayı veya bir marka veya bir ürünü önerince spam diye instagram ban atıyor yorum yapma özelliğini kaldırıyor 3-4 günlüğüneNiye ban yiyorsunuz onu anlamadım?
Hocam bunun 3200mhz seçeneği var mı varsa daha ucuz olur mu acaba?2 li Beyaz ve biraz daha uygun ram arayanlar için şöyle bir ürün güzel olur.
GOODRAM 16GB(2X8GB) IRDM PRO HOLLOW WHITE 3600MHZ CL18 DDR4 BEYAZ DUAL KIT RAM
IRP-W3600D4V64L18S-16GDC - GOODRAM 16GB(2X8GB) IRDM PRO HOLLOW WHITE 3600MHZ CL18 DDR4 BEYAZ DUAL KIT RAMpckolik.com
Örneğin RX580 ve RX580 OC serisi arasında saat hızı farkı var sadeceKonuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Anlamadığım konuda bazı şeyleri tufafıma gitti.
Özellikle goodram'ı kingston ile kıyaslamak biraz garip geldi.
Konuda ki kingston modelin djr gelip gelmemesinden ziyade 3600 mhz'de cl 17 olması zaten kaliteli çip olduğunu az çok gösteriyor.
Markanın bile kingston olması yarın birgün satmak istediğiniz'de + değer katıcaktır.
Bu arada bu benim görüşüm. Eğer kaçırdığımız bir şey varsa yazın aydınlanalım.
bir şey olmaz 3200 kullanırsın uyumsuzluk yaşamazsın.Hocam bunun 3200mhz seçeneği var mı varsa daha ucuz olur mu acaba?
A320M anakart'a takacamda 3200mhz destekliyor
Linkteki ramlerden 2 adet aldim, her ikisinde de djr varKingstonlardan Hynix CJR ya da JJR çıkıyor ikisinden biri. Goodramlerde DJR en kötü ihtimalle CJR geliyor.
yok
yok