Eşşek ssd ye güven duymuyorum f/p ler hariçSorunlu değil bu modeli.
Ahh markaya bakarak konuşan insanlar. Şu huyunuzu bırakmayacaksınız hiç değil mi?James Donkey bu ileride bozulma haberleri gelir
200 TBW ömür biçildi.James Donkey bu ileride bozulma haberleri gelir
Tercih meselesi. Ama markaya göre yorum yapmak kullanıcının zararına olur.Eşşek ssd ye güven duymuyorum f/p ler hariç
Boşverin gitsinler a2000 alsınlar.Ahh markaya bakarak konuşan insanlar. Şu huyunuzu bırakmayacaksınız hiç değil mi?
Kendileri bilir artık . A2000 de kötü değil zaten.Boşverin gitsinler a2000 alsınlar.
Evet ama 1gb lpddr4 dramli öbür konularda da güçlü bir ssd varken a2000 biraz fazla saçma bence.Kendileri bilir artık . A2000 de kötü değil zaten.
Hocam kâğıt üzerinde iyi hoş da forumda 1 senedir kullanan var mı SSDyi?Evet ama 1gb lpddr4 dramli öbür konularda da güçlü bir ssd varken a2000 biraz fazla saçma bence.
Benim tanıdık demişti, A2000 uzun kullanımda ciddi sağlık kaybı filan yaşayanlar varmış.Hocam kâğıt üzerinde iyi hoş da forumda 1 senedir kullanan var mı SSDyi?
Samsung OEMlerden alıp geçeceksin aslındaBenim tanıdık demişti, A2000 uzun kullanımda ciddi sağlık kaybı filan yaşayanlar varmış.
jdSizce hangisi?
Kingston A2000 500GB 2200MB/2000MBs NVMe PCIe M2 SSD (SA2000M8/500G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
James Donkey JD1000PRO 512GB 3400MB/2300MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com