Neler Yeni

Kingston Fury Beast Single Kit X2 VS Dual Kit farkları?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Yusuf
Ram satın almayı düşünüyordum. fakat fiyatlara baktığımda single kit olan yani tekli kingston fury beast 8gb 3600mhz'den 2 adet sipariş ettiğimde aynı ramin DUAL kit olanından da ucuza geldiğini görünüyor. Ahım şahım muazzam farklar olmayacağını tahmin ediyorum ama kesin bilgiyede sahip değilim. tekli ramden 2 adet ile fabrikasyon dual 2li olanın farkını detaylı bilen var mı?

milenix

80+ Gold
Ram satın almayı düşünüyordum. fakat fiyatlara baktığımda single kit olan yani tekli kingston fury beast 8gb 3600mhz'den 2 adet sipariş ettiğimde aynı ramin DUAL kit olanından da ucuza geldiğini görünüyor. Ahım şahım muazzam farklar olmayacağını tahmin ediyorum ama kesin bilgiyede sahip değilim. tekli ramden 2 adet ile fabrikasyon dual 2li olanın farkını detaylı bilen var mı?
genelde kit olanlar daha ucuz olur tekli olan belki indirimdedir

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genelde kit olanlar daha ucuz olur tekli olan belki indirimdedir
enteresandır bende öyle bekliyorum en azından kafakafaya olur dedim yok single kit daha ucuz kalmış.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,541
İsim
yusuf ecer
Kitler tam uyum için tercih edilir genelde, sebebi çip durumları oluyor. Örnek vereyim single kit olarak 2x aldığın aynı model ramlerin çipi farklı olabilir bu da overclockta baş ağrıtabiliyo onun dışında cl ve mhz değerleri aynıysa bi sıkıntı yaşamıyosun ona göre tercihini yap

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Deniz Bey
link varmı

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berk
Dual olan satılanlar aynı markanın chipsetlerini kullanır misal ikisi de samsung/micron olur. Single ise adından da üzre tek modül raflarda arka arkaya sıralanan biri micron biri samsung ne oldugunu takmadan bilemediğin modüller.
Single kit ramları aynı yerden aldıgında genellikle aynı marka chipset geliyor tabi gelmeme ihtimali de mevcut. Ben sinerjiden 2 adet single ram aldım ikiside micron çıkmıştı.

Bu chipset muhabbetide oc için tercih ediliyor. oc ile işiniz yoksa biri micron biri samsung olsada fark etmeyecek.

Bu arada farklı marka chipsetli ramlerde eş zamanlı kullanılabiliyor aynı cl ve frekans aralıgına sahip olduktan sonra ister biri kingston olsun diğeri corsair ram olsun.

Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama eskiden dual ramler daha ucuz olurdu. Çoğu kişi birden çift ram almazdı, şimdi gaming adı altında lüks oldu, saçma. Dual modüller daha ucuz olmalı bey gaming ekipman satan şirketlerrrr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,629
Üyeler
159,948
Son üye
vengeance10
Top Bottom