Neler Yeni

Kingston Fury Renegade Ssd belirtilen değerleri vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan Kütük
Asus ROG STRİX X870E-E GAMİNG WİFİ anakarta takılı iki adet Kingston fury Renegade 7400/7000 ssd var sistemde fakat test ettiğimde 6600 e 6300 gibi bir değerde çıktığını gördüm neden belirtilen değerleri vermiyor olabilir ssdler daha yeni alındı sıfırlar 1 inde windows kurulu diğeri boş...
ikiside 2 TB

catsped

80+
Sıfır Kingston Fury Renegade nerden buldun? O ürünün Fury modelinin üretimi durduruldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan Kütük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır Kingston Fury Renegade nerden buldun? O ürünün Fury modelinin üretimi durduruldu.
Farketmiyorki renegade ile fury renegade birebir aynı isim değişti diye modül değişmedi

catsped

80+
Yardımcı olmayacaksanız konuyu hortlatmayın?
Fury diye satılan ürünü aldıysan çakma almışsındır demeye getirmek için böyle bir soru sordum. Fury diye bir ürün yok artık. Normal Renegade ile aynı olsalar halen daha Fury şeklinde satılırlardı. Aynı değiller. Okuma yazma orani belirtilenden düşükse satıcıyla iletişime geçersin durumu bildirirsin. Gönderin bakalım derler gönderirsin onlarda da o şekilde çıkarsa değişim veya iade olur. Çıkmazsa senin bilgisayarınla alakalıdır.

Owlore

80+ Bronze
Konuyu hortlamak derken hocam? Kelimenin anlamını bildiğine şüpheliyim, neyse umarım bu kafayla yardım bulursun + o değerleri vermesi normal diye biliyorum yüksek bir fark yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,607
Üyeler
170,391
Son üye
DroHacilgen
Top Bottom