Neler Yeni

Kingston marka SSD'im Windowsta gözükmüyor

SuperNova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Yolcu
Bu sabah her zamanki gibi Bilgisayarı açtığımda ek olarak oyun depolamak için kullandığım Kingston M.2 SSD'im dosya gezgininde gözükmüyordu, daha sonra aygıt yöneticisi ,disk yönetimi ve BIOS'a baktım hiç birinde yoktu. Bilgisayarın içini açıp SSD'yi çıkar tak ve farklı slotlara takma işlemlerini yaptım yine de gözükmüyor bilgisayarda bir sıkıntı yok SSD'de veya sürücülerde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ek olarak Aygıt yöneticisine bakarken Depolama Denetleyicileri kısmındaki Standart NVM Express Denetleyiciden 2 tane olduğunu ve birinin hata verip çalışmadığını gördüm sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? BIOS ayarlarından secure boot ayarını da kapadım sonuç değişmedi.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-22 214029.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-22 214029.png
    57.7 KB · Hit: 11

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz
Bu sabah her zamanki gibi Bilgisayarı açtığımda ek olarak oyun depolamak için kullandığım Kingston M.2 SSD'im dosya gezgininde gözükmüyordu, daha sonra aygıt yöneticisi ,disk yönetimi ve BIOS'a baktım hiç birinde yoktu. Bilgisayarın içini açıp SSD'yi çıkar tak ve farklı slotlara takma işlemlerini yaptım yine de gözükmüyor bilgisayarda bir sıkıntı yok SSD'de veya sürücülerde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ek olarak Aygıt yöneticisine bakarken Depolama Denetleyicileri kısmındaki Standart NVM Express Denetleyiciden 2 tane olduğunu ve birinin hata verip çalışmadığını gördüm sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? BIOS ayarlarından secure boot ayarını da kapadım sonuç değişmedi.Yardımcı olursanız sevinirim.
Başka bi tane m.2 dene bakalım

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz
Windowsumun kurulu olduğu ana SSD'mi oyun için kullandığım SSD'nin slotunda denedim ve bir sorun olmadan çalıştı slotlarda bir sorun yok
Garanti varsa gönder ama ilk önce ssd nin uçlarını silgi ile silmeyi dene

SuperNova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Yolcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti varsa gönder ama ilk önce ssd nin uçlarını silgi ile silmeyi dene
Silgi ile silmek ne gibi bir işe yarıyor ? Garantisi mevcut evet bir bilgisayarcıya gösterip baktıktan sonra göndermeyi düşünüyorum.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz
Silgi ile silmek ne gibi bir işe yarıyor ? Garantisi mevcut evet bir bilgisayarcıya gösterip baktıktan sonra göndermeyi düşünüyorum.
Sakın bilgisayarcıya gitme garantiye gönder adam birsey yapar garanti de mahvolur sonra

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Musa Topçu
windows simgesine sağ tık disk yönetimi de
Mesaj otomatik birleştirildi:

oranın fotoğrafını at

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz
Silgi ile silmek ssdnin ucunda pislik varsa onu alır aynı şey hdd , intel ve amd(am5) işlemciler , ramler ve gpu içinde geçerli

windows simgesine sağ tık disk yönetimi de

oranın fotoğrafını at
Adam baktım gözükmedi diyor hocam

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Musa Topçu
siyah olan diske sağ tıkla yeni birimi seç

Silgi ile silmek ssdnin ucunda pislik varsa onu alır aynı şey hdd , intel ve amd(am5) işlemciler , ramler ve gpu içinde geçerli

Adam baktım gözükmedi diyor hocam
hee görmemişim uzun olunca sadece başlığı okudum

SuperNova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Yolcu
Sakın bilgisayarcıya gitme garantiye gönder adam birsey yapar garanti de mahvolur sonra
Bilgisayardan az çok anlıyorum garantiyi bozacak bir şey yapmasına izin vermem götürdüğümde zaten yanında duracağım bırakıp gitmeyeceğim, anlayamadığım sürüclerde mi sorun var yoksa SSD'de mi çünkü en son dün gece bilgisayarımı kullandım ve SSD gözüküp çalışıyordu.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Musa Topçu
kingstonun kendi uygulaması var onu indir orda gözükmüyorsa iade et sahte veya bozuktur

SuperNova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Yolcu
kingstonun kendi uygulaması var onu indir orda gözükmüyorsa iade et sahte veya bozuktur
İndirip baktığımda gözükmüyordu çünkü hiç bir yerde gözükmüyor, yaklaşık 1 yıldır bu diski kullanıyorum sahte olduğunu düşünmüyorum Amazondan güvenilir bir satıcıdan kendi fiyatına aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,649
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom