Neler Yeni

Çözüldü✓ Kingston mu Samsung mu

Sezerinho10

80+ Bronze

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Soruya fiyata girmeden cevap vermek istiyorum çünkü basitçe hangisi daha iyi merak ediliyor. tabii ki Samsung 990 Pro olan KC3000 veya Renegade modeline göre çok daha iyidir.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
yanıt için teşekkürler 2 ürün arasında samsung mu tavsiye edersiniz kingston mu
Hocam klasikleşmiş cevap verip Samsung diyeceğim ama aralarında kullanım açısından ne gibi bir fark var veya farkı hissedebilir misiniz bilmiyorum. Bende 970 evo var çok memnunum fakat yeni sistem aldım onda KC3000 var (daha gelmedi).

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
Soruya fiyata girmeden cevap vermek istiyorum çünkü basitçe hangisi daha iyi merak ediliyor. tabii ki Samsung 990 Pro olan KC3000 veya Renegade modeline göre çok daha iyidir.
hocam iyiden kastınız neye göre bilmediğim için soruyorum samsung çok iyi bir marka kinston da aynı şekil samsung u kingstondan ileri de tutan şey nedir yani aralarında 700 800 oynuyor aman aman bir rakam degıl odeyebılırım ama neden daha iyi merak ettim

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam iyiden kastınız neye göre bilmediğim için soruyorum samsung çok iyi bir marka kinston da aynı şekil samsung u kingstondan ileri de tutan şey nedir yani aralarında 700 800 oynuyor aman aman bir rakam degıl odeyebılırım ama neden daha iyi merak ettim
İkisinin de çipleri kaliteli ve DRAM'li SSDler. Burada fark uzun kullanımda çıkıyor sanırım. KC3000'de yaklaşık 900.000 ile 1 milyon IOPS değeri varken Samsung tarafında 1.6 milyona çıkabiliyor bu değer. Yazma-Okuma hızlarını tamamen, hatta bende bir tık fazlasını bile veriyor Samsung. Ayrıca okuma-yazma samsung tarafında daha fazla tabi bu oyun oynarken fark edebileceğin bir durum değil önemi yok. Tüm bunlarla beraber Samsung isminin de reklam gücüyle oluşan bir fiyat farkıdır bu.
Samsung'un yazılım kalitesi de başka markalarda yok. Daha önce KC3000 kullandım bu arada asla pişman etmedi ama sonraki laptop ve masaüstümde düşünmeden 990 Pro seçtirdi bana. Tercih senin.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
İkisinin de çipleri kaliteli ve DRAM'li SSDler. Burada fark uzun kullanımda çıkıyor sanırım. KC3000'de yaklaşık 900.000 ile 1 milyon IOPS değeri varken Samsung tarafında 1.6 milyona çıkabiliyor bu değer. Yazma-Okuma hızlarını tamamen, hatta bende bir tık fazlasını bile veriyor Samsung. Ayrıca okuma-yazma samsung tarafında daha fazla tabi bu oyun oynarken fark edebileceğin bir durum değil önemi yok.
Samsung'un yazılım kalitesi başka markalarda yok. Daha önce KC3000 kullandım bu arada asla pişman etmedi ama sonraki laptop ve masaüstümde düşünmeden 990 Pro seçtirdi bana. Tercih senin.
evet bir forumda detaylı araştırma yapılmış yazılım açısından ve ömür açısından samsung baya önde götürüyor fiyat farkına bakınca ucurum bır fark yok okuma yazma hızları ıkısınınde gayet guzel dramli ssdler bunlar dediğiniz gibi samsung da kararlıydım sonra renegade alayım dedım sımdı tekrar samsung a dogru kayıyorum pc toplamak amma çetrefilli işmiş :D

PNSHER

80+ Bronze
arkadaşlar 2TB öneriniz var mı max 4500tlye

Sezerinho10

80+ Bronze
evet bir forumda detaylı araştırma yapılmış yazılım açısından ve ömür açısından samsung baya önde götürüyor fiyat farkına bakınca ucurum bır fark yok okuma yazma hızları ıkısınınde gayet guzel dramli ssdler bunlar dediğiniz gibi samsung da kararlıydım sonra renegade alayım dedım sımdı tekrar samsung a dogru kayıyorum pc toplamak amma çetrefilli işmiş :D
aralarında biraz fiyat farkı olmasının olayı bunlar zaten kimisine göre değer kimisine göre değmez kararı verecek olan sensin hangisi içine siniyorsa onu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Donanım alırken ana kriter sizin bütçeniz. tabii ki f/p ürün almak ister herkes ama bütçe yettiği kadar işte. Samsung hiç bir üründe sizi pişman ettirmez. Kaldıki bahse konu ürün uzun kullanımda dayanıklılığı ile ön plana çıkan bir ürün her zaman. Ürünü aldıktan sonraki müşteri desteği de önemli.
Ben oyumu Samsung’tan yana kullanıyorum.
Saygılar, sevgiler.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
Donanım alırken ana kriter sizin bütçeniz. tabii ki f/p ürün almak ister herkes ama bütçe yettiği kadar işte. Samsung hiç bir üründe sizi pişman ettirmez. Kaldıki bahse konu ürün uzun kullanımda dayanıklılığı ile ön plana çıkan bir ürün her zaman. Ürünü aldıktan sonraki müşteri desteği de önemli.
Ben oyumu Samsung’tan yana kullanıyorum.
Saygılar, sevgiler.
herkesin yorumları için teşekkür ederim samsung dan yana kullanıcam hakkımı ssd konusunu çözdük sıra geldi ram konusuna

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
herkesin yorumları için teşekkür ederim samsung dan yana kullanıcam hakkımı ssd konusunu çözdük sıra geldi ram konusuna

Ram’de Cl değeri düşük, mümkünse üzerinde soğutucu plak ve Mhz değerlerine dikkat ettiğin sürece iyi bir marka model bulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom