KIOXIA EXCERIA G2 1TB M.2 SSD 969 TL

Evet ama bugün arkadaşın b450m k 2 anakartında söylediğim dönüştürücüyü kullanamadık çünkü 6650xt ekran kartı 2 pciex slotunuda kapatıyor. Nasıl takabileceğimizi araştırıyorum şimdi ve usb dönüştürücüler gördüm işe yarar mı acaba?
USB de o hızları aktarması imkansiz

USB de o hızları aktarması imkansiz
Zaten bahsettiğim dönüştürücüdede alamayacaktı o hızı. Peki nasıl takacak 2.sini? Uzun vadeli düşünürsek bana hala satadan iyi bir seçenek gibi geliyor bi satada 500/500 hız alacağına usb3.0da da sanırım 500 alır ama yarın fazla m2 slotlu bir anakarta yükseltirse satayı yine düşük hızda kullanacağına bunu tam performanslı kullanır diye düşünüyorum.

Zaten bahsettiğim dönüştürücüdede alamayacaktı o hızı. Peki nasıl takacak 2.sini? Uzun vadeli düşünürsek bana hala satadan iyi bir seçenek gibi geliyor bi satada 500/500 hız alacağına usb3.0da da sanırım 500 alır ama yarın fazla m2 slotlu bir anakarta yükseltirse satayı yine düşük hızda kullanacağına bunu tam performanslı kullanır diye düşünüyorum.
Bunun yerine 2 M2 satıp tam bı istediigi GB M2 almasi yonundeyim anakart yükselirse bu olur da dediğiniz hızı USB den alamaz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,298
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri