Neler Yeni

KIOXIA EXCERIA G2 1TB M.2 SSD 969 TL

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Evet ama bugün arkadaşın b450m k 2 anakartında söylediğim dönüştürücüyü kullanamadık çünkü 6650xt ekran kartı 2 pciex slotunuda kapatıyor. Nasıl takabileceğimizi araştırıyorum şimdi ve usb dönüştürücüler gördüm işe yarar mı acaba?
USB de o hızları aktarması imkansiz

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
USB de o hızları aktarması imkansiz
Zaten bahsettiğim dönüştürücüdede alamayacaktı o hızı. Peki nasıl takacak 2.sini? Uzun vadeli düşünürsek bana hala satadan iyi bir seçenek gibi geliyor bi satada 500/500 hız alacağına usb3.0da da sanırım 500 alır ama yarın fazla m2 slotlu bir anakarta yükseltirse satayı yine düşük hızda kullanacağına bunu tam performanslı kullanır diye düşünüyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Zaten bahsettiğim dönüştürücüdede alamayacaktı o hızı. Peki nasıl takacak 2.sini? Uzun vadeli düşünürsek bana hala satadan iyi bir seçenek gibi geliyor bi satada 500/500 hız alacağına usb3.0da da sanırım 500 alır ama yarın fazla m2 slotlu bir anakarta yükseltirse satayı yine düşük hızda kullanacağına bunu tam performanslı kullanır diye düşünüyorum.
Bunun yerine 2 M2 satıp tam bı istediigi GB M2 almasi yonundeyim anakart yükselirse bu olur da dediğiniz hızı USB den alamaz bence

Top Bottom